Cure4Life blog

Tags: afvallen met cure4lifeervaring met cure4lifeervaringsverhaalGezond afvallenSuccesverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 31 mei 2018 om 17:17
Bewerkt op: 16 oktober 2018 om 10:11

“Ik ben prachtig slank geworden!”

We leggen onze cliënten graag een aantal vragen voor. Waarom? Omdat wij ontzettend benieuwd zijn naar hun verhaal. Waarom wilden ze graag gewicht verliezen? Welke voordelen merken ze, nu ze op hun streefgewicht zijn. En welk moment van het programma vergeten ze nóóit meer?

Vandaag vertelt Marion Reuling haar verhaal. Ze is in totaal 41 kilo afgevallen. Echt héél knap. Marion, we zijn super trots op je!

Naam: Marion Reuling
Aantal kilo’s afgevallen: 41 kilo

Waarom wilde je graag afvallen?
“Ik was het zat om mezelf steeds vol te eten en daar boos en verdrietig om te zijn. Maar ook om medische redenen: mijn bloeddruk was te hoog, mijn suiker en cholesterol gingen de verkeerde kant op en ik was erg gauw kortademig bij weinig inspanning.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?
“Mijn bloeddruk is weer van een jonge meid. Ook heb ik geen last meer van kortademigheid. En mijn suiker en cholesterol zijn weer in de veilige zone. Ik kan weer een uur flink bewegen zoals gymen, line dancen en lopen. Het fijne is dat ik daar plezier in heb gekregen. En ik ben prachtig slank geworden en kan mij weer leuker kleden.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?
“Ik heb gekozen voor Cure4Life omdat de opzet mij aansprak. Dat er een medisch team op de achtergrond staat en dat het programma op mijn lichaam is afgestemd. Ook dat er één op één begeleiding is. ”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?
“Het moment dat ik niet vergeet is het besef dat er een reëele kans was mijn streefgewicht te behalen en misschien zelfs nog beter dan dat.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?
“Cure4life heeft echt voor mij gewerkt. Ik heb er vertrouwen in dat ik dit gewicht vast kan houden. Ik heb menig keer een dieet gevolgd, afgevallen en weer aangekomen, maar nog nooit was het zo makkelijk en goed vol te houden. Ik heb houvast gekregen voor een nieuwe levensstijl.”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Marion is tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Sandra de Groot van Cure4Life Lelystad en Almere. Wil jij ook graag samen met Sandra jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de buurt van Lelystad of Almere? Klik dan hier voor meer informatie…

Lees ook:  "Ik heb veel meer energie, ik doe weer mee!"

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.