Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Cure4Life heeft een landelijke dekking met vestigingen verspreid door heel Nederland. Onze consulenten zijn experts op het gebied van gezonde voeding en begeleiden je graag naar een blijvend, gezond gewicht. 

Zit er geen consulent bij jou in de buurt? Geen zorgen, je kunt nog steeds het Cure4Life programma volgen! Onze consulenten kunnen je namelijk ook online begeleiden. Je zult hierbij niet fysiek langskomen in de praktijk, maar videobellen met de consulent. Wanneer je een kennismakingsgesprek aanvraagt, zullen wij contact met je opnemen en je informeren over de mogelijkheden. 

Het is ook mogelijk om het programma zelfstandig te doorlopen met behulp van onze app. Je wordt dan niet begeleid door een consulent, maar volgt het programma volledig vanuit huis. Bekijk voor meer informatie onze programma’s

Heleen Voogt

Cure4Life Emmen

Lees verder

José Kleinen

Cure4Life Maastricht

Lees verder

Henriëtte Hummel

Cure4Life Alkmaar & Hoorn

Lees verder

Hester van der Leeden

Cure4Life Westland

Lees verder

Hester Baljet

Cure4Life Leiden & Oegstgeest

Lees verder

Alexia Venema

Cure4Life Haarlem & Haarlemmermeer

Lees verder

Angelique Visser

Cure4Life Den Helder

Lees verder

Annemiek Brumsteede

Cure4Life Amersfoort

Lees verder