Een persoonlijk voedingsprogramma op maat

De Cure4Life methode heeft al duizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te behalen. En dit hebben ze niet alleen gedaan. Mede dankzij de professionele begeleiding van een Cure4Life voedingsconsulent wordt een gezond eetpatroon de nieuwe standaard.

De kracht van de Cure4Life methode zit onder andere in de hoeveelheden en combinaties van pure, natuurlijke voeding. Cure4Life hanteert daarbij een effectieve balans tussen de verschillende macronutriënten die afvallen ondersteunt.

De Cure4Life methode heeft al duizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te behalen. En dit hebben ze niet alleen gedaan. Mede dankzij de professionele begeleiding van een Cure4Life voedingsconsulent wordt een gezond eetpatroon de nieuwe standaard.

De kracht van de Cure4Life methode zit onder andere in de hoeveelheden en combinaties van pure, natuurlijke voeding. Cure4Life hanteert daarbij een effectieve balans tussen de verschillende macronutriënten die afvallen ondersteunt.

Wat is Cure4Life?

We kijken niet naar de symptomen. Maar juist naar de oorzaken van overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en daar ligt nou de sleutel. Elk lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom is het Cure4Life programma volledig afgestemd op uw specifieke situatie. Of u nu 5, 25, of 80 kilo wilt afvallen. Ons doel? Uw lichaam en gewicht blijvend in balans!

Wat is Cure4Life niet?

Cure4Life is geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven u een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Onze visie

Wij geloven dat er een definitieve oplossing moet komen voor overgewicht. Daarom hebben wij een unieke visie ontwikkeld op de aanpak van (fors) overgewicht, obesitas en de daaraan gerelateerde gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2, maagklachten, darmklachten en ademhalingsproblemen.

Oorzaken van overgewicht

De oorzaak van overgewicht is bijna altijd disbalans in de hormonen. Wanneer de drie belangrijkste hormonen (het groeihormoon, insuline en serotonine) niet in balans zijn, ontstaat een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet.

Of u nu 5, 25 of 80 kilo wilt afvallen, het Cure4Life programma is volledig afgestemd op uw specifieke situatie.

Medisch adviesteam

Cure4Life wordt ondersteund door een medisch adviesteam. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze zorg continu wordt bewaakt en verbeterd. Maar ook dat we door wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling steeds nieuwe inzichten krijgen in het probleem en de aanpak van overgewicht, obesitas en gerelateerde gezondheidsklachten.

Persoonlijk advies en begeleiding

Dankzij dit medisch adviesteam kunnen de oorzaken van uw overgewicht en uw medische situatie zorgvuldig in kaart brengen. Op basis van uw persoonlijke profiel en uw bloedwaarden (het bloedprikken geschiedt altijd via een arts) krijgt u een voedingsprogramma op maat en een coach die u persoonlijk begeleidt. Ook geeft dit team advies over bewegen of extra begeleiding op medisch en psychisch vlak.

Afvallen onder begeleiding

Afvallen onder begeleiding

Wilt u afvallen met blijvend resultaat? Cure4Life stelt niet alleen een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor u samen, ook wordt u professioneel begeleid. Samen met uw persoonlijke coach gaat u zich verdiepen in de achtergrond van uw overgewicht. Deze coach is er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen kijken hoe u lekker en toch verantwoord kunt eten.

Gaat het afvallen moeizaam?

Uw persoonlijke coach helpt u met afvallen! Samen zorgen we ervoor, dat u veilig gaat afvallen, dat uw algehele welzijn verbetert en uw gezondheidsrisico’s verminderen. Hoe? U leert hoe u zelf de juiste voeding kunt nemen en hoe u uw streefgewicht kunt behouden en onderhouden. Wij zorgen voor u en u zorgt voor uzelf!

Gezonde voeding is uw medicijn

Ons unieke voedingsprogramma is medisch verantwoord en helemaal afgestemd op uw lichaam. Door een uitgebreide medische vragenlijst en bloedonderzoek wordt tot in detail vastgesteld wat uw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. U ervaart geen honger, want u krijgt normale, uitgebalanceerde voeding. De juiste hoeveelheid, combinatie en frequentie, zorgen ervoor dat u veilig en snel vet verliest.

Normale, gezonde voeding

U zult versteld staan van de hoeveelheid en diversiteit van voeding die u mag eten tijdens het Cure4Life programma. Vlees, gevogelte, vis, vegetarische gerechten, ei, yoghurt, verschillende soorten kaas en roomkaas, vers fruit, heerlijke groenten, crackers, noten, zaden, specerijen en kruiden, koffie, thee, cacao en nog veel meer.

http://bit.ly/1FUDzh9
beeldmerk-wit-rond

Vind een Cure4Life consulent bij u in de buurt!

U vindt Cure4Life consulenten verspreid door Nederland en België. Samen met uw persoonlijke coach bereikt u snel en verantwoord uw streefgewicht. We begeleiden u naar een nieuwe en voor u haalbare levensstijl. Zoek daarom snel een consulent bij u in de buurt!

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.