Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Cure4Life biedt een gedegen, solide methode om een gezond gewicht te bereiken. Door naar de oorzaken van je overgewicht te kijken, herstellen we je lichamelijke disbalans. Je valt gezond en verantwoord af en vermindert ook gerelateerde gezondheidsklachten. De basis van het succesvolle programma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Door met je persoonlijke, op maat gemaakte programma een vastgestelde route met 5 fasen te doorlopen pak je je de oorzaken van je overgewicht aan en breng je je hormoonhuishouding in balans.

Wil jij ook aan de slag? Vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan!

Gratis kennismaken

Oorzaken overgewicht aanpakken

Een verstoorde hormoonbalans is één van de belangrijkste redenen van overgewicht. Als je wilt afvallen, is het belangrijk om eerst te weten waar jouw lichamelijke disbalans ligt en om deze te herstellen.

Lees verder

Op maat gemaakt programma

Je krijgt een persoonlijk, op maat gemaakt programma dat ons adviesteam voor je samenstelt op basis van je intake.

Je persoonlijke programma bestaat uit leefstijladviezen en voorschriften van hoeveelheden en combinaties van natuurlijke en alledaagse voeding. 

Daarnaast krijg je de Cure4Life voedingswijzer en het Cure4Life receptenboek, zodat je tijdens je programma heerlijk kunt eten en geen honger zult hebben. Zo is het programma goed vol te houden en helpt het je om na afloop op gewicht te blijven.

Vijf fasen-methode

Het Cure4Life-programma is opgebouwd uit vijf fasen die allemaal een belangrijke functie hebben.

Dankzij deze gedegen opbouw herstel je de disbalans in je lichaam, leer jij jezelf op een verantwoorde manier een nieuwe, gezonde leefstijl aan én behaal je tegelijkertijd een gezond gewicht. Geen crashdieet, maar een duurzaam en blijvend resultaat, ook als je het programma helemaal doorlopen hebt!

Lees verder

Natuurlijke en alledaagse voeding

Je persoonlijke programma bestaat uit leefstijladviezen en voorschriften van hoeveelheden en combinaties van natuurlijke en alledaagse voeding. Dus geen dure dieetpillen, poeders of shakes. Je krijgt een persoonlijk voedingsprogramma, dat tot op de gram nauwkeurig is samengesteld. 

Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het voedingsprogramma goed vol te houden. Het helpt je niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven.

Daarnaast krijg je de Cure4Life voedingswijzer en het Cure4Life receptenboek, zodat je tijdens je programma heerlijk kunt eten en geen honger zult hebben. 

Extra tools

om jouw Cure4Life-programma succesvol te doorlopen

Begeleiding van een erkende Cure4Life-consulent

Je kunt er bij ons voor kiezen op je programma te doorlopen onder begeleiding van een erkende Cure4Life-consulent, of zelfstandig met behulp van een app op je telefoon of tablet.
Maar welk pakket je ook kiest, je kan deze altijd nog aanvullen met extra consulten wanneer je een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Toegang tot het Cure4Life-beweegprogramma


Dit programma, dat is samengesteld met personal trainer Chris Stalenburg, bevat 10 oefeningen die je op 3 niveaus kunt doorlopen. Ideaal om op deze manier in beweging te blijven. Je volgt het programma online en krijgt instructies om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren, want veiligheid staat voorop.