Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Onze op maat gemaakte programma’s herstellen de disbalans in jouw lichaam, waardoor je op een verantwoorde manier een gezond gewicht bereikt.


Je lichaam leert voedsel weer om te zetten in energie in plaats van in vet en jij leert jezelf een bij jou passende en gezonde leefstijl aan, waardoor je ook na het programma op gewicht blijft. 

Alle programma’s volgen onze gedegen, solide Cure4Life-methode. Jij kiest hoe je het programma wilt volgen: zelfstandig, met behulp van een app, of onder begeleiding van een erkende Cure4Life-consulent.

Altijd inbegrepen in onze programma’s:

Een verstoorde hormoonbalans is één van de belangrijkste redenen van overgewicht. Als je wilt afvallen, is het belangrijk om eerst te weten waar jouw lichamelijke disbalans ligt en om deze te herstellen.

Bloed- en urineonderzoek
Analyse van je huidige eetgewoonten, situatie en gezondheid
Voorbereidend programma
Persoonlijk voedingsprogramma
Persoonlijke leefstijladviezen
Cure4Life receptenboek en voedingswijzer
Toegang tot online beweegprogramma
Stabilisatieprogramma
Richtlijnen voor de toekomst
Mogelijkheid om extra begeleiding aan je programma toe te voegen

* Let op: heb je een ernstige chronische ziekte of gebruik je medicijnen die het programma kunnen beïnvloeden, dan is het online programma mogelijk niet geschikt voor jou en raden we je aan het Complete of Basic programma onder begeleiding van een consulent te doorlopen en eventuele (gezondheids) risico’s te vermijden. Heb je hulp nodig om dit te bepalen? Neem contact met ons op.