Resultaten: van overgewicht, naar een stabiel en gezond gewicht

De resultaten van het Cure4Life programma zijn indrukwekkend. Wat het meest opvalt, is dat de resultaten veel verder reiken dan alleen het verliezen van kilo’s. Afvallen is vaak nooit het doel op zich.

Jouw lichaam en hormonen weer in balans

Het is misschien wel het mooiste en allerbelangrijkste resultaat van het Cure4Life programma: jouw lichaam komt weer in balans.

Een van de belangrijkste oorzaken van overgewicht is een verstoorde hormoonhuishouding. Door een disbalans van de hormonen en het eten van verkeerde voedingsstoffen wordt voedsel omgezet in vet. Het Cure4Life programma herstelt deze disbalans.

Voedsel wordt niet meer omgezet in vet, maar in energie. Van disbalans, naar balans. Van overgewicht, naar een stabiel en gezond gewicht.

Verbetering van je gezondheid

Doordat de hormonen en je spijsvertering weer in balans komen, merk je een verbetering van je algehele gezondheid. Al na enkele dagen zul je je fitter en gezonder voelen. Vet wordt afgebroken en spieren worden verstevigd. Ook je huid ondergaat een metamorfose.

Je lichaam voelt niet alleen gezonder, maar ook strakker en steviger! Je bloeddruk, bloedwaarden, bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte verbeteren. Gezondheidsklachten en vermoeidheid verminderen en je ervaart meer energie.

Cecile

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

Onze tevreden cliënten zijn het beste bewijs van het succes van het Cure4Life programma. Hoe hebben zij het programma ervaren?

“Ik ben sinds lange tijd weer heel trots op mezelf!”
Annemarie: “Ik was echt ten einde raad, zo mag ik het best benoemen. Dit was ook echt mijn aller-, allerlaatste poging. Als dit niet werkt, dan kap ik ermee…”
Lees verder…

Afvallen om in je trouwjurk te passen…
“Marian moest 25 kilo afvallen voor haar bruiloft. En dat is gelukt dankzij Cure4Life. Haar doel was om tijdens de bruiloft te stralen in de trouwjurk van haar dromen!”
Lees verder…

“Mijn leven is beter geworden dankzij Cure4Life”
Gerrit is 82 jaar en viel ruim 21 kilo af dankzij Cure4Life. Gerrit besloot uit zichzelf om af te vallen. Hij vond dat het zo niet langer kon, hij vond zichzelf veel te dik en had veel klachten…
Lees verder…

Afvallen op oudere leeftijd: Cora bewijst het!
‘’Mijn naam is Cora (72) en ik ben in ruim een jaar 66 kilo afgevallen met het Cure4Life programma! Hier ben ik ontzettend blij mee. Mijn leven ziet er nu heel anders uit en ik geniet weer met volle teugen.”
Lees verder…

“Ik heb geen last gehad van een hongergevoel.”
Gerard had bijna elk dieet geprobeerd, totdat hij Cure4Life tegenkwam. “Ik ben in tien maanden tijd 65 kilo afgevallen. Ik ben inmiddels klaar met het programma en ik blijf op gewicht!”
Lees verder…

Afvallen in een rolstoel
Miranda viel dankzij Cure4Life ruim 22 kilo af, ondanks dat zij in een rolstoel zit! Een oneindig gevecht en het risico dat zij nooit meer die rolstoel uit kon komen, stond haar op het netvlies geschreven.
Lees verder…

“Ik mag er zijn!”
Shirley is 32 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. “Voordat ik begon met het programma voelde ik me niet prettig in mijn eigen lichaam. En dat is nu verleden tijd! Ik ben enorm trots op het resultaat!”
Lees verder…

Samen afvallen
De zussen Lidia en Hinke uit Amersfoort hadden een gezamenlijk probleem: overgewicht. Beiden volgden ze met succes het Cure4Life programma, waardoor ze samen ruim 75 kilo afgevallen zijn.
Lees verder…

“Ik voelde me altijd moe.”
“Voordat ik aan het Cure4Life programma begon, woog ik 98 kilo. Als ik een gebakje zag voelde ik me al een kilo zwaarder. Dankzij Cure4Life ben ik 23 kilo afgevallen en heb ik mijn energie weer terug!”
Lees verder…

beeldmerk-wit-rond

Vind een Cure4Life consulent bij jou in de buurt!

Je vindt Cure4Life consulenten verspreid door Nederland. Samen met jouw persoonlijke coach bereik je snel en verantwoord je streefgewicht. We begeleiden je naar een nieuwe en voor jou haalbare levensstijl. Zoek daarom snel een consulent bij jou in de buurt!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life