Afvallen onder begeleiding van uw persoonlijke coach

Afvallen lukt niet (meer)? Of heeft u hulp nodig, zodat u (eindelijk) kunt afvallen met een blijvend resultaat? Cure4Life stelt niet alleen een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor u samen, ook wordt u professioneel begeleid.

Mede dankzij de professionele begeleiding van een Cure4Life voedingsconsulent wordt een gezond eetpatroon de nieuwe standaard. De gezondheid van de cliënt staat centraal. Het gaat niet om het tellen van calorieën, maar om bewustwording en gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl.

Uw consulent is de ‘stok achter de deur’ en begeleidt u totdat u het zelf kunt.

Uw consulent staat voor u klaar!
Afvallen lukt niet? Uw persoonlijke coach helpt u met afvallen!  Hoe? U leert  hoe u zelf de juiste voeding kunt nemen en hoe u uw streefgewicht kunt behouden en onderhouden. Wij zorgen voor u en u zorgt voor uzelf!

Uw Cure4Life consulent is er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen kijken hoe u lekker en toch verantwoord kunt eten.

Leren om bewuste keuzes te maken
Aandacht voor het psychische aspect is er ook: leren om bewuste keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor een gezonde levensstijl.

U staat er niet alleen voor, uw persoonlijke coach begeleidt u totdat u het zelf kunt. De consulenten van Cure4Life zijn gevestigd door heel Nederland.

Samen zorgen we ervoor, dat u veilig en verantwoord gaat afvallen, dat uw algehele welzijn verbetert en uw gezondheidsrisico’s verminderen.

Hoe pakt Cure4Life het aan?

Fase 1

Fase 1

Intake en analyse

We bespreken de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht, in uw specifieke situatie. Ook vertellen we u meer over hoe Cure4Life werkt en wat dat voor u betekent.

Fase 2

Fase 2

Voorbereidend programma

Voordat u begint met uw persoonlijke voedingsprogramma, bereiden wij uw lichaam voor. Met het zogeheten voorbereidend programma bouwt u langzaam het gebruik van onder andere (ongezonde) vetten en suikers af.

Fase 3

Fase 3

Persoonlijk voedingsprogramma

Tijdens deze fase treedt het meeste gewichtsverlies op. U heeft regelmatig contact met uw persoonlijke coach. Het proces van gewichtsverlies wordt nauwkeurig gevolgd en u wordt begeleidt naar een gezondere en voor u haalbare leefstijl.

Fase 3

Fase 3

Persoonlijke leefstijladviezen

De persoonlijke leefstijladviezen zijn een belangrijk onderdeel van Cure4Life. Tijdens de ‘Intake en analyse’ zijn mogelijk zaken naar voren gekomen die specifieke aandacht vragen. In het persoonlijk leefstijl advies wordt hier aandacht aan geschonken.

Fase 2, 3, 4 en 5

Controle- en coachingsconsulten

Tijdens het traject heeft u regelmatig contact met uw persoonlijke coach. Want een gezonde, nieuwe leefstijl behaal je niet zomaar. Dit proces vereist persoonlijk contact. Zo krijgt iedereen de exclusieve aandacht die hij of zij verdient.

Fase 2, 3 en 4

Uitgebreid receptenboek

U ontvangt een uitgebreid receptenboek met recepten die met zorg zijn samengesteld. U bepaalt dus zelf wat u eet iedere dag. Het is namelijk goed om bewust bezig te zijn met het bereiden van uw voeding en het eten daarvan. U zult daardoor nog meer genieten!

Fase 4

Fase 4

Stabilisatie

Tijdens het persoonlijke stabilisatieprogramma introduceert uw coach andere voeding om uw lichaam de kans te geven zich aan te passen. Uw lichaam wordt “getraind” om “normale voeding” goed te verwerken. Het effect hiervan is dat u uw streefgewicht behoudt.

Fase 5

Fase 5

Richtlijnen voor de toekomst

Na het behalen van uw streefgewicht, bespreekt u met uw coach de richtlijnen voor de toekomst. U krijgt advies over voeding en het vasthouden van een gezonde en voor u haalbare levensstijl. Deze richtlijnen hebben maar één doel: een blijvend resultaat.

Maak kennis met de Cure4Life consulenten

Cure4Life hecht veel waarde aan kennis, kunde en kwaliteit. Onze Cure4Life consulenten hebben dan ook een gerichte vakopleiding genoten en volgen minstens 3 verplichte opleidingsdagen per jaar om kennis en kunde blijvend te verbreden en te verdiepen.

Onze Cure4Life consulenten:

Agnes Withagen
Aletta Kwant
Alexia Venema
Alinda van Meel
Angelique Visser
Annelies Vos
Annemiek Lambers
Cindy Paudyal
Cindy Wesselink
Ditsie Laseur
Edith van Bijleveld
Ellen Kraak
Gerrita Rijnders
Hanneke Drop
Henriëtte Hummel
Hilda Herder
Ingrid Merckx
Jacqueline de Reu
Jolanda van der Velden
Louise Hoekzema
Marianne van der Linden
Marion van der Laan
Mirjam Boertien
Rinske de Vries

Vind een vestiging bij u in de buurt

beeldmerk-wit-rond

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek brengen onze specialisten uw persoonlijke situatie in kaart en bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.