Afvallen onder begeleiding van uw persoonlijke coach

Afvallen lukt niet (meer)? Of heb je hulp nodig, zodat je (eindelijk) kunt afvallen met een blijvend resultaat? Cure4Life stelt niet alleen een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor je samen, ook word je professioneel begeleid.

Mede dankzij de professionele begeleiding van een Cure4Life voedingsconsulent wordt een gezond eetpatroon de nieuwe standaard. De gezondheid van de cliënt staat centraal. Het gaat niet om het tellen van calorieën, maar om bewustwording en gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl.

Uw consulent is de ‘stok achter de deur’ en begeleidt u totdat u het zelf kunt.

Jouw consulent staat voor je klaar!
Afvallen lukt niet? Je persoonlijke coach helpt je met afvallen!  Hoe? Je leert hoe je zelf de juiste voeding kunt nemen en hoe je jouw streefgewicht kunt behouden en onderhouden. Wij zorgen voor jou en jij zorgt voor jezelf!

Jouw Cure4Life consulent is er om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Samen kijken hoe je lekker en toch verantwoord kunt eten.

Leren om bewuste keuzes te maken
Aandacht voor het psychische aspect is er ook: leren om bewuste keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor een gezonde levensstijl.

Je staat er niet alleen voor, jouw persoonlijke coach begeleid je totdat je het zelf kunt. De consulenten van Cure4Life zijn gevestigd door heel Nederland.

Samen zorgen we ervoor dat je veilig en verantwoord gaat afvallen, dat je algehele welzijn verbetert en je gezondheidsrisico’s verminderen.

Hoe pakt Cure4Life het aan?

Fase 1

Fase 1

Intake en analyse

We bespreken de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in jouw specifieke situatie. Ook vertellen we je meer over hoe Cure4Life werkt en wat dat voor jou betekent.

Fase 2

Fase 2

Voorbereidend programma

Voordat je begint met je persoonlijke voedingsprogramma bereiden wij je lichaam voor. Met het zogeheten voorbereidend programma bouw je langzaam het gebruik van onder andere (ongezonde) vetten en suikers af.

Fase 3

Fase 3

Persoonlijk voedingsprogramma

Tijdens deze fase treedt het meeste gewichtsverlies op. Je hebt regelmatig contact met je persoonlijke coach. Het proces van gewichtsverlies wordt nauwkeurig gevolgd en je wordt begeleidt naar een gezondere en voor jou haalbare leefstijl.

Fase 3

Fase 3

Persoonlijke leefstijladviezen

De persoonlijke leefstijladviezen zijn een belangrijk onderdeel van Cure4Life. Tijdens de ‘Intake en analyse’ zijn mogelijk zaken naar voren gekomen die specifieke aandacht vragen. In het persoonlijk leefstijl advies wordt hier aandacht aan geschonken.

Fase 2, 3, 4 en 5

Controle- en coachingsconsulten

Tijdens het traject heb je regelmatig contact met je persoonlijke coach. Want een gezonde, nieuwe leefstijl behaal je niet zomaar. Dit proces vereist persoonlijk contact. Zo krijgt iedereen de exclusieve aandacht die hij of zij verdient.

Fase 2, 3 en 4

Uitgebreid receptenboek

Je ontvangt een uitgebreid receptenboek met recepten die met zorg zijn samengesteld. Je bepaalt dus zelf wat je eet iedere dag. Het is namelijk goed om bewust bezig te zijn met het bereiden van je voeding en het eten daarvan. Je geniet er daardoor nog meer van!

Fase 4

Fase 4

Stabilisatie

Tijdens het persoonlijke stabilisatieprogramma introduceert jouw coach andere voeding om je lichaam de kans te geven zich aan te passen. Je lichaam wordt “getraind” om “normale voeding” goed te verwerken. Het effect hiervan is dat je je streefgewicht behoudt.

Fase 5

Fase 5

Richtlijnen voor de toekomst

Na het behalen van je streefgewicht bespreek je met jouw coach de richtlijnen voor de toekomst. Je krijgt advies over voeding en het vasthouden van een gezonde en voor jou haalbare levensstijl. Deze richtlijnen hebben maar één doel: een blijvend resultaat.

Maak kennis met de Cure4Life consulenten

Cure4Life hecht veel waarde aan kennis, kunde en kwaliteit. Onze Cure4Life consulenten hebben dan ook een gerichte vakopleiding genoten en volgen minstens 3 verplichte opleidingsdagen per jaar om kennis en kunde blijvend te verbreden en te verdiepen.

Onze Cure4Life consulenten:

Agnes Withagen
Aletta Kwant
Alexia Venema
Alinda van Meel
Angelique Visser
Annelies Vos
Annemiek Lambers
Cindy Paudyal
Cindy Wesselink
Ditsie Laseur
Edith van Bijleveld
Ellen Kraak
Gerrita Rijnders
Hanneke Drop
Henriëtte Hummel
Hilda Herder
Ingrid Merckx
Jacqueline de Reu
Jolanda van der Velden
Louise Hoekzema
Marianne van der Linden
Marion van der Laan
Mirjam Boertien
Rinske de Vries

Vind een vestiging bij jou in de buurt

beeldmerk-wit-rond

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek brengen onze specialisten je persoonlijke situatie in kaart en bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in jouw situatie. Ook vertellen we je hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor jou betekent. Geheel vrijblijvend!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life