Afvallen onder begeleiding van uw persoonlijke coach

Afvallen lukt niet (meer)? Of heeft u hulp nodig, zodat u (eindelijk) kunt afvallen met een blijvend resultaat? Cure4Life stelt niet alleen een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor u samen, ook wordt u professioneel begeleid.

Mede dankzij de professionele begeleiding van een Cure4Life voedingsconsulent wordt een gezond eetpatroon de nieuwe standaard. De gezondheid van de cliënt staat centraal. Het gaat niet om het tellen van calorieën, maar om bewustwording en gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl.

Uw consulent is de ‘stok achter de deur’ en begeleidt u totdat u het zelf kunt.

Uw consulent staat voor u klaar!
Afvallen lukt niet? Uw persoonlijke coach helpt u met afvallen!  Hoe? U leert  hoe u zelf de juiste voeding kunt nemen en hoe u uw streefgewicht kunt behouden en onderhouden. Wij zorgen voor u en u zorgt voor uzelf!

Uw Cure4Life consulent is er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Samen kijken hoe u lekker en toch verantwoord kunt eten.

Leren om bewuste keuzes te maken
Aandacht voor het psychische aspect is er ook: leren om bewuste keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor een gezonde levensstijl.

U staat er niet alleen voor, uw persoonlijke coach begeleidt u totdat u het zelf kunt. De consulenten van Cure4Life zijn gevestigd door heel Nederland.

Samen zorgen we ervoor, dat u veilig en verantwoord gaat afvallen, dat uw algehele welzijn verbetert en uw gezondheidsrisico’s verminderen.

Maak kennis met de Cure4Life consulenten

Cure4Life hecht veel waarde aan kennis, kunde en kwaliteit. Onze Cure4Life consulenten hebben dan ook een gerichte vakopleiding genoten en volgen minstens 3 verplichte opleidingsdagen per jaar om kennis en kunde blijvend te verbreden en te verdiepen.

Onze Cure4Life consulenten:

Agnes Withagen
Aletta Kwant
Alexia Venema
Alinda van Meel
Angelique Visser
Annelies Vos
Annemiek Lambers
Cindy Paudyal
Cindy Wesselink
Ditsie Laseur
Edith van Bijleveld
Ellen Kraak
Gerrita Rijnders
Hanneke Drop
Henriëtte Hummel
Hilda Herder
Ingrid Merckx
Jacqueline de Reu
Jolanda van der Velden
Jolien Alberdingk Thijm
Karen Ypenburg
Lisa Suurland
Louise Hoekzema
Marianne van der Linden
Marinus van Loon
Marion van der Laan
Mirjam Boertien
Rinske de Vries
Sandra de Groot

Vind een vestiging bij u in de buurt

beeldmerk-wit-rond

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek brengen onze specialisten uw persoonlijke situatie in kaart en bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.