Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

“Het heeft me verbaasd hoe relatief makkelijk het me afgegaan is”

Frederike had last van buikpijn en was ook helemaal klaar met de overtollige (zwangerschaps)kilo’s. Zij besloot om het Cure4Life programma te gaan volgen en verloor niet alleen 16 kilo, ook merkte ze de gezondheidsvoordelen van een gezond gewicht. Wij zijn zoals altijd erg benieuwd naar hoe onze cliënten het programma hebben ervaren en daarom hebben wij Frederike een aantal vragen voorgelegd.

Waarom wilde je graag afvallen?

Ik had last van buikpijn en was ook helemaal klaar met de overtollige (zwangerschaps)kilo’s.

Je hebt nu bijna je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

Ik voel me veel fitter, heb meer energie en nagenoeg geen darmklachten meer.

En als ik in de spiegel kijk ben ik nog nooit in mijn leven zo blij met mezelf geweest.

Waarom heb je voor Cure4Life gekozen?

Een vriendin van me vertelde er positieve verhalen over.

Welk moment in het programma vergeet je nooit meer?

Er is niet één specifiek moment. Het heeft me verbaasd hoe relatief makkelijk het me af gegaan is. Ik had echt niet gedacht dat ik ooit nog eens zo goed eruit zou zien.

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

Als je het echt wilt, helpt het enorm om een stok achter de deur te hebben. Een coach kan je daar echt heel goed bij helpen.

Het waren voor mij geen enorm verrassende en/of vernieuwende dingen die ik leerde, maar door de regelmatige begeleiding en de heldere tips lukt het me om de motivatie te vinden om te beginnen en door te gaan.

Tot slot, welk rapportcijfer geef je Cure4Life?

Een 9!