Cure4Life Noord-Limburg

Peter Vullings | 06 – 262 181 11

Cure4Life Noord-Limburg

Cure4Life Noord-Limburg

Wij zijn Peter en Marion Vullings uit Venray. Samen helpen we mensen in Noord-Limburg door middel van Cure4Life een gezond gewicht te bereiken. Marion: “Ik ben afgestudeerd HBO Natuurgeneeskundige. De natuurgeneeskunde gaat uit van zelf genezend vermogen van het lichaam. Dit zien we ook bij Cure4Life. Door gezonde en uitgebalanceerde voeding vallen onze cliënten snel en verantwoord af.”

Peter: “De uitgebreide intake en bloedonderzoek zorgt ervoor dat we elke cliënt op maat kunnen adviseren. In onze praktijk zien we dagelijks de mooie voorbeelden van mensen die veel kilo’s afvallen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend eerste consult. Samen kijken we hoe u blijvend op gezond gewicht blijft.”

De aanpak van Cure4Life is gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen. U ontvangt een op maat gemaakt voedingsprogramma, zorgvuldig samengesteld door Cure4Life.

Peter Vullings - Cure4Life Noord-Limburg
Peter Vullings - Cure4Life Noord-Limburg

“Afvallen in Noord Limburg? Cure4Life biedt een verantwoorde oplossing.”

Peter & Marion Vullings (Cure4Life Noord-Limburg)

Gezond afvallen in Venray of Venlo

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Noord-Limburg.

Tijdens het gratis consult neemt Peter uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 262 181 11

E-mail:
vullings@cure4life.nl

Cure4Life Venray
Bergweg 4
5801 EG Venray

Cure4Life Venlo
“Sablones” (het coachhuis)
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.