Cure4Life Zwolle

Jitske van Schaik | Dokter van Deenweg 108, 8025 BK Zwolle | 06 – 511 214 99

Cure4Life Zwolle

Cure4Life Zwolle

Even voorstellen, mijn naam is Jitske van Schaik. De basis voor gezonde voeding is gelegd in mijn jeugd. Mijn ervaring is dat als je weet wat gezonde voeding met je doet, je niets anders meer wil.

Mijn belangstelling voor een vitale levensstijl is door de jaren heen gegroeid en vorig jaar heb ik de opleiding Gewichtsconsulent van Sonnevelt opleidingen succesvol afgerond. Mijn passie is om ook u naar een gezond en energierijk leven te coachen.

Met het Cure4life programma stellen we een persoonlijk programma voor u samen. Als u op het punt gekomen bent om hier voor te gaan, zult u versteld staan over de resultaten. Niet alleen gaat u zich heel goed voelen, maar het doel is ook om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Met aanpassingen in uw levensstijl streven we naar een blijvend resultaat. Gezonde voeding en een bewuste levensstijl is een uitdaging. Ik wil u graag motiveren om die uitdaging met mij aan te gaan!

Gezond afvallen bij Cure4Life Zwolle
Jitske van Schaik - Cure4Life Zwolle

“Vind je balans met een gezond gewicht. Zó belangrijk om je goed te voelen!”

Jitske van Schaik (Cure4Life Zwolle)

Gezond afvallen in Zwolle

U kunt bij mij terecht voor vragen over voeding en gewichtsproblemen in Zwolle.

Maak gerust een afspraak voor een gratis eerste consult. Ik vertel u graag wat Cure4life u te bieden heeft.

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten. Afhankelijk van uw verzekering zijn er vergoedingen mogelijk.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 511 214 99

E-mail:
jvschaik@cure4life.nl

Cure4Life Zwolle
Dokter van Deenweg 108, kamer 420
8025 BK Zwolle

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.