Cure4Life Stroe

Annelies Vos | Blauwgras 4, 3776 NC Stroe | 06 – 137 040 68

Cure4Life Stroe

Cure4Life Stroe

Cure4Life Stroe is een samenwerkingsverband tussen huisarts Bertus van Dijk en natuurvoedingsdeskundige Annelies Vos. In samenwerking met fysiotherapeuten en een praktijkondersteuner GGZ bieden wij professionele begeleiding op weg naar een gezond gewicht.

Annelies: “Wij pakken de oorzaak van overgewicht aan. Die zijn per persoon verschillend en vragen ook om een individuele aanpak. Daarom is het Cure4Life programma volledig afgestemd op uw specifieke situatie, met in de basis een normaal, uitgebalanceerd en gezond voedingsprogramma.”

Bertus: “Alles draait om balans en dat is waar we, samen met u, aan gaan werken. Bij Cure4Life Stroe richten we ons niet alleen op veilig afvallen, maar staat uw algeheel welbevinden centraal.”

Annelies Vos en Bertus van DIjk
Annelies Vos en Bertus van DIjk

“Mensen vinden het prettig om onder professionele begeleiding af te vallen.”

Annelies Vos – Cure4Life Stroe

Gezond afvallen in Stroe

Worstelt u met overgewicht? Wilt u een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Stroe.

Tijdens het gratis consult neemt Annelies uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 137 040 68

E-mail:
ederveen@cure4life.nl

Cure4Life Stroe
Blauwgras 4
3776 NC Stroe

Afvallen? Gratis consult!

“Ik heb echt geen moment een hongergevoel gehad!”

Het verhaal van Teus

Ik ben Teus van de Lagemaat, 53 jaar, getrouwd en 5 kinderen. Door te weinig beweging en lekker (ongezond) eten kwam ik, vanaf het moment dat ik zittend werk kreeg, ieder jaar wat aan kilo’s in gewicht aan. Cola, liters koffie met suiker + melk en frituurhapjes gingen er naar binnen.

Je hebt het zelf niet zo in de gaten, totdat je er last van gaat krijgen. Sneller moe, hoofdpijn, kortom niet fit. 102 kilo meeslepen de hele dag is veel. Ook de veters lussen wordt lastiger als je buik je in de weg gaat zitten.  Nooit heb ik een dieet gevolgd, maar ineens was na de wintersport de knop om.

Wij (m’n vrouw en ik) kwamen terecht bij Cure4Life in Ederveen: een schot in de roos.
Annelies Vos was onze persoonlijke coach. Een coach met een enorme positieve houding en drive. We hebben plezierige gesprekken gehad!

Wat we belangrijk vinden is dat naast gewichtsverlies het totale plaatje belangrijk is. Bloed/ urine en bloeddruk werden regelmatig gecontroleerd. Consequent zijn, er helemaal voor gaan met steun van de achterban heeft me 28 kilo lichter gemaakt. Dank aan m’n vrouw die 4 maanden apart voor me heeft gekookt!

In het weekend af en toe spijbelen gebeurde weleens, maar in het begin zeker niet. Dan was dat sateetje wat langs komt op een verjaardag wel even heel erg lastig. Maar het is gelukt.

Ik voel me fit, zonder de hoofdpijn die ik voorheen regelmatig had. Ook de bloeddruk zakte en de omgeving zegt dat ik een blijer mens ben. M’n voedingspatroon is blijvend veranderd: veel water/ thee, crackers + appeltje overdag en in het weekend een beetje meedoen. Af en toe een kop koffie/ wijntje, maar niet te veel. Cola heb ik niet meer gedronken, zelfs geen zin meer in.

Het receptenboek van Cure4Life wordt nog steeds gebruikt. We eten met het hele gezin van de lekkere ei-/ tonijnsalade, vis uit de oven en andere lekkernijen.

Ik kan het iedereen aanraden, ga aan de slag!

Joke Nijman

Joke’s overgewicht veroorzaakte veel klachten

Voor Joke werkte een dieet tijdelijk, maar haar problemen door overgewicht waren permanent. “Mijn overgewicht zorgde voor hoofdpijn, rugpijn en slecht slapen. Als ik de trap op liep was ik buiten adem. Ook na een korte wandeling voelde ik mij verschrikkelijk moe. Mijn overgewicht zat mij letterlijk in de weg.

Zonder die extra kilo’s gaat alles aanzienlijk makkelijker. De persoonlijke begeleiding van Cure4Life coach Annelies Vos heeft mij enorm geholpen. Het programma is prima vol te houden. Ik heb echt geen moment een hongergevoel gehad!”

Patricia WIjman

Patricia: “Ik ben sterker geworden”

Patricia viel 26 kilo af dankzij het Cure4Life programma en de persoonlijke begeleiding van Annelies Vos. Patricia houdt van het bourgondische leven en heeft ontdekt dat je ook een bourgondiër kan zijn met een ‘dun lijf’.

“Het is wel grappig om iedereens reactie te horen. ‘Ik zie het wel‘, zeggen ze dan. ‘En nu nog vasthouden‘. Maar dat gaat echt lukken! Daar ben ik zo van overtuigd. Ik ben sterker geworden.”

Kijk, zij gingen u voor…

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.