Cure4Life Steenwijk

Alinda van Meel | Woldpromenade 42, 8331 JJ Steenwijk | 06 – 538 005 78

Cure4Life Steenwijk

Cure4Life Steenwijk

Alinda van Meel van Cure4Life Steenwijk: “Mijn passie is om mensen te coachen naar een gezond en vitaal eet- en leefpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om overgewicht te hebben en hoe het is als je hormonen niet in balans zijn.

Sinds 1999 heb ik samen met mijn man het Reformhuis in Steenwijk. Maar ik wilde meer leren over gezonde voeding en leefstijl. Daarom ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gaan volgen. Doordat ik super enthousiast werd van deze opleiding ben ik met een eigen praktijk gestart, ReSize Steenwijk.

Ook heb ik nog meerdere aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd. De opleidingen die ik gevolgd heb zijn, naast (orthomoleculair) Gewichtsconsulent, onder andere Trainer Hormoonfactor & Coach Uit de Ban van Emotie Eten. Door met Cure4Life samen te werken is de cirkel rond en komt alles bij elkaar.

Een gezonde leefstijl aanleren gaat namelijk veel verder dan alleen gezonde voeding. Het is belangrijk om te kijken naar de oorzaak van het overgewicht en daar op in te spelen. Dankzij het unieke programma van Cure4life kunt u uw doelen bereiken en behouden. Er wordt geen gebruik gemaakt van poeders, dieetpillen of shakes. Alleen van gezonde normale, pure voeding.

Het is een unieke methode waarbij u leert om de juiste combinaties te maken tussen eiwitten vetten en koolhydraten. We kijken samen naar uw persoonlijke situatie en u krijgt een advies op maat.

Alinda van Meel - Cure4Life Steenwijk

Alinda van Meel
Cure4Life Steenwijk

(orthomoleculair) Gewichtsconsulent
Coach Uit de Ban van Emotie Eten

"Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding".

Alinda van Meel (Cure4Life Steenwijk)

Afvallen in Steenwijk

Cure4life pakt de oorzaken van overgewicht aan met blijvend resultaat. Met het medisch onderbouwde voedingsprogramma, afgestemd op uw situatie, gaan we aan de slag om uw doel te bereiken!

Alinda: “Ik ben werkzaam in de regio Steenwijkerland. Mijn vestiging bevindt zich bij het Reformhuis in Steenwijk waar in de omgeving volop gratis parkeergelegenheid is (met een parkeerschijf).

Ik heb inmiddels vele jaren ervaring op het gebied van gezonde voeding, hormonen en emotie eten. Dankzij de samenwerking met het medisch team van Cure4Life kan ik mijn cliënten nog beter coachen en nog beter de oorzaak van het overgewicht achterhalen. Een unieke samenwerking waaruit prachtige resultaten ontstaan.

Ik ben lid van de beroepsverenging BGN, daardoor worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed.”

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 538 005 78

E-mail: 
avmeel@cure4life.nl

Cure4Life Steenwijk
Woldpromenade 42
8331 JJ Steenwijk

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life