Cure4Life Sneek

Marinus van Loon | Simmerdyk 1, 8601 ZP Sneek | 06 – 812 141 03

Cure4Life Sneek

Cure4Life Sneek

Marinus van Loon van Cure4Life Sneek: “Al meer dan 35 jaar adviseer ik mensen op het gebied van gezondheid. Als orthomoleculair epigenetisch therapeut behandel ik graag met de werkwijze van Cure4Life.

Cure4Life heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat de meest voorkomende bedreiging van de gezondheid (overgewicht) goed wordt aangepakt. Het gedegen voorwerk wordt centraal gedaan. Hierna kan de cliënt onder begeleiding van zijn lokale gezondheidscoach (en dat ben ik dus) aan de slag.

Gedegen voorbereiding in de vorm van menu suggesties, overzichtelijke eetroosters en duidelijke aanwijzingen hoe om te gaan met de verschillende onderdelen van onze voeding, vet, eiwit en koolhydraten/suikers maakt deze wijze van werken aan je gezondheid op de lange termijn de best denkbare. Zou er in de periode van afslanken een vraag zijn die ik niet kan beantwoorden, dan kan ik terugvallen op een team van deskundigen.

Aangesloten bij de MBOG worden mijn consulten door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed bij een aanvullende ziektekostenverzekering.”

Marinus van Loon - Cure4Life Sneek

Marinus van Loon
Cure4Life Sneek

Orthomoleculair epigenetisch therapeut

"Cure4Life heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat de meest voorkomende bedreiging van de gezondheid, overgewicht, goed wordt aangepakt."

Marinus van Loon (Cure4Life Sneek)

Afvallen in Sneek

Wilt u onder professionele begeleiding afvallen? Meld u dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek en zet de eerste stappen in een oplossing voor het leven!

Gezond afvallen dankzij Cure4Life Sneek

Het voedingsprogramma van Cure4Life pakt de oorzaken van overgewicht aan, niet de symptomen.

Uw persoonlijke situatie wordt geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een programma op maat geschreven.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 812 141 03

E-mail:
mvloon@cure4life.nl

Cure4Life Sneek
Simmerdyk 1
8601 ZP Sneek

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.