Cure4Life Mechelen

Thomas Jennes | Dorpplaats 14, 3190 Boortmeerbeek | 0465 – 60 02 63

Cure4Life Mechelen

Cure4Life Mechelen

Thomas Jennes, consulent bij Cure4Life Mechelen: “Ik heb verschillende opleidingen gevolgd over natuurgeneeskunde, ayurveda en andere holistische geneeswijzen. De maatschappelijke misleiding omtrent de oorzaken van overgewicht vind ik een zeer spijtige zaak. Cure4life maakt hierin echt een baanbrekend en beproefd verschil dat erg efficiënt werkt!

Met Cure4Life kijken we namelijk niet naar de symptomen, maar juist naar de werkelijke oorzaken van overgewicht. Ieder persoon en ieder lichaam is uniek en daar ligt nou de sleutel. Daarom geloven wij niet in algemene diëten, maar juist in een persoonlijk, op maat geschreven, voedingsprogramma.

Wij werken niet met dieetpillen of shakes. Ook hoeft u zichzelf niet uit te hongeren tijdens het Cure4Life programma. U gaat namelijk gezond afvallen dankzij normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

U krijgt overigens niet alleen een persoonlijk voedingsprogramma. Ook wordt u professioneel begeleid. We gaan ons samen verdiepen in de achtergrond van uw overgewicht. Ik ben er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.Samen kijken we hoe u lekker en toch verantwoord kunt eten.”

"Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je ooit zult leven!"

Thomas Jennes (Cure4Life Mechelen)

Gezond afvallen in Mechelen

Thomas is actief in de regio Mechelen/Antwerpen. De praktijk van Cure4Life Mechelen vestiging is rustig gelegen op de stadsrand achter het Tivoli park. U kunt bij Thomas terecht met al je gezondheids- en gewichtsklachten.

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Mechelen.

Tijdens het gratis consult neemt Thomas uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
0465 – 60 02 63

E-mail:
tjennes@cure4life.be

Cure4Life Mechelen
Dorpplaats 14
3190 Boortmeerbeek

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.