Cure4Life Lelystad

Sandra de Groot | Schermer 104, 8244 AR Lelystad | 06 – 102 088 12

Cure4Life Lelystad

Mijn naam is Sandra de Groot. Ik ben een gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd hoe we onze gezondheid kunnen sturen met voeding. Ik help graag mensen om hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonde voeding met het lichaam doet.

Uw algeheel welbevinden staat centraal

Bij Cure4Life Lelystad richten we ons niet alleen op veilig afvallen, maar staat uw algeheel welbevinden centraal. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaken van overgewicht aan. Ons medisch onderbouwd voedingsprogramma is afgestemd op uw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat op basis van normale, uitgebalanceerde voeding.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” (Hippocrates)

Sandra de Groot (Cure4Life Lelystad)

Gezond afvallen in Lelystad

U bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken en uw situatie te bespreken.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen

Nogmaals: u bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult en graag tot ziens in Lelystad.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 102 088 12

E-mail: 
sdgroot@cure4life.nl

Cure4Life Lelystad
Schermer 104
8244 AR Lelystad

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.