Cure4Life Leeuwarden

Elles Ottema | Bilderdijkstraat 1, 8914 AB Leeuwarden | 06 – 123 780 83

Cure4Life Leeuwarden

Cure4Life Leeuwarden

Elles Ottema van Cure4Life Leeuwarden: “Als gediplomeerd gewichtsconsulent heb ik een passie voor coaching op het gebied van leefstijl. Wat Cure4Life biedt is advies op basis van uw persoonlijk situatie waardoor een duurzaam resultaat wordt behaald. U hoeft geen calorieën te tellen of shakes en dieetpillen te nemen. U zult merken dat u zich fitter voelt en meer energie krijgt.

Met het programma van Cure4life zorgen wij ervoor dat uw hormonen weer in balans komen en dat uw overgewicht verdwijnt. U hoeft dit niet alleen te doen, ik plan met u regelmatig een afspraak in om samen de voortgang te bespreken. Daarnaast is er een medisch team beschikbaar voor ondersteuning, indien nodig.

Voor mij is het van belang dat u een gezondere leefstijl ontwikkelt en behoudt, dat is waar ik veel energie van krijg. Aarzel niet om een vrijblijvend advies aan te vragen, u bent van harte welkom.”

"Geef uw gezondheid prioriteit!"

Elles Ottema (Cure4Life Leeuwarden)

Gezond afvallen in Leeuwarden

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten (BGN). Afhankelijk van uw verzekeringen zijn er vergoedingen mogelijk.

Wilt u meer informatie over wat het programma van Cure4Life voor u kan betekenen? Vraag dan een eerste gratis consult aan.

Tijdens dit eerste consult bespreken we uw persoonlijke situatie en bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Dit is geheel vrijblijvend. Zet deze belangrijke stap in uw leven. Gezondheid is de basis voor geluk.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 123 780 83

E-mail:
eottema@cure4life.nl

Cure4Life Leeuwarden
Bilderdijkstraat 1
8914 AB Leeuwarden

Afvallen? Gratis consult!

Wilt u ook gezond afvallen dankzij Cure4Life? Meld u dan nu aan voor een gratis consult. Geheel vrijblijvend!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.