Cure4Life Heuvelland

Linda Geijselaers | Joseph Partounsstraat 8, 6245 KN Eijsden | 06 – 363 022 51

Cure4Life Heuvelland

Cure4Life Heuvelland

Linda Geijselaers-Callemeijn, lifestyleblogger bij ‘Linda in balans’ en consulente van Cure4Life Heuvelland: “Ik ben ervaringsdeskundige met betrekking tot het Cure4Life programma. Dankzij het persoonlijk voedingsplan en de goede begeleiding van mijn consulent, ben ik maar liefst 50 kilo afgevallen. Inmiddels is mijn gewicht al jaren stabiel en ben ik intens gelukkig met mijn ‘nieuwe, gezonde’ levensstijl.

Geluk ligt niet voor het oprapen. Overgewicht zit behoorlijk in de weg. Voeding en een gezonde levensstijl zijn een belangrijke bijdrage in uw geluksgevoel. Ik ga u helpen om mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen. Samen pakken we de oorzaak aan.

Cure4life, een investering in je gezondheid!”

Linda Geijselaers-Callemeijn - Cure4Life Heuvelland

"Ieder mens is uniek, ieder lijf is anders en verdient het om individuele en persoonlijke aandacht te krijgen!"

Linda Geijselaers-Callemeijn (Cure4Life Heuvelland)

Gezond afvallen in het Heuvelland

Cure4Life pakt de oorzaak van overgewicht aan en begeleidt je naar een nieuwe leefstijl. Verantwoord en snel afvallen is mogelijk dankzij het medisch onderbouwd voedingsprogramma.

Strijd jij tegen jouw overgewicht en wil je graag een gezond gewicht en een blijvend slank lichaam bereiken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend eerste intakegesprek.

Tijdens dit consult neemt Linda uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ook krijg je uitleg over wat Cure4Life is en waar wij voor staan. Daarnaast krijgt je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Je bent van harte welkom bij Cure4Life Heuvelland!

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 363 022 51

E-mail: 
lgeijselaers@cure4life.nl

Cure4life Heuvelland
Joseph Partounsstraat 8
6245 KN Eijsden
(gelegen in het Sportdomein)

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen jou voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.