Cure4Life Haarlemmermeer

Alexia Venema | Bramerveld 38, 2151 LC Nieuw Vennep | 06 – 186 479 85

Cure4Life Haarlemmermeer

Cure4Life Haarlemmermeer

Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer: “Ik ben opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut en aangesloten bij de BATC. Ik ben verantwoordelijk voor de Cure4life vestiging Haarlemmermeer. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van Cure4life, omdat de visie van Cure4life in het verlengde ligt van mijn eigen visie ten opzichte van voeding en de relatie tot gezondheid.

Ik coach mensen graag bij de ontwikkeling van een gezondere levensstijl. Het woord coachen geeft het al aan dat ik graag met u samenwerk en mijn kennis en ervaring inbreng naast uw eigen inspanning om samen met de Cure4life programma’s het gewenste resultaat te bereiken.

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl ben ik geïnspireerd geraakt door de programma’s van Cure4Life. Ik heb mij als consulent aangesloten omdat Cure4life mij een beter platform biedt om met mijn cliënten nog betere resultaten te behalen en we uw doelen kunnen verwezenlijken.

Cure4life is een goed doordachte, succesvolle, professioneel werkende organisatie waar kwaliteit en zorg voorop staat.”

Alexia Venema - Cure4Life Haarlemmermeer

Alexia Venema
Cure4Life Haarlemmermeer

Natuurgeneeskundig therapeut
Aangesloten bij de BATC

“A whole new world, a fantastic point of view”

Alexia Venema (Cure4Life Haarlemmermeer)

Gezond afvallen in de Haarlemmermeer

Het lijkt wel magie; maar als we erover nadenken is het eigenlijk heel logisch, als we onze voedingsstijl aanpassen aan de behoefte van ons lichaam, verandert de reactie van ons lichaam, waardoor we ons prettiger voelen, beter slapen en ons lichaam de gelegenheid grijpt om fitter en slanker te worden. Vanuit deze logica geredeneerd is een gezondere levensstijl voor iedereen haalbaar, ook voor u.

Maar wat is nu een gezonde levensstijl voor u? Dat is echt maatwerk; op basis van enkele testen onderzoeken we de (hormonale) disbalansen en wordt er een maatwerk advies opgesteld. Op basis van dit maatwerk advies gaan we samen aan de slag om met gezonde, normaal verkrijgbare voedingsmiddelen de balans in uw lichaam blijvend te herstellen. Door te werken aan de ontwikkeling van uw voedingsstijl, uw bewustzijn en kennis bereiken wij een blijvend resultaat. Niet voor even, maar voor het leven!

Ik ben aangesloten bij de BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. U raadpleegt hiervoor uw polis of website van de BATC.

Mijn AGB-code is: 90104857.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 186 479 85

E-mail:
avenema@cure4life.nl

Cure4Life Haarlemmermeer
Bramerveld 38
2151 LC Nieuw Vennep

Afvallen? Gratis consult!

Een win-win-win, daar ga ik voor. U toch ook? Laat dan nu uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een gratis en vrijblijvend intake gesprek.. Tot ziens bij Cure4Life Haarlemmermeer!

Impressie Cure4Life Haarlemmermeer (1)
Impressie Cure4Life Haarlemmermeer (2)
Impressie Cure4Life Haarlemmermeer (3)
Impressie Cure4Life Haarlemmermeer (4)

Kijk, zij gingen u voor…

Rik Elderhuis

“Voor mij is dit het ideale programma en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik voel me fantastisch en mijn omgeving reageert zowaar nog enthousiaster. Hoe motiverend is dat!” Lees het verhaal van Rik…

“Aan het eind van de lente ben ik op gewicht. Dankzij Cure4life. Voor mij geen diëten meer, maar gezond en lekker eten. Ik kan het iedereen aanbevelen, dit werkt echt!” Lees het verhaal van Karin…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.