Cure4Life Haarlem

Lisa Suurland | A. Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem | 06 – 817 312 82

Cure4Life Haarlem

Cure4Life Haarlem

“Welkom op de pagina van Cure4life voor Haarlem en omstreken. Mijn naam is Lisa Suurland en ik werk sinds 2019 als Cure4life gewichtsconsulent.

Wat mij aanspreekt in het Cure4life concept is het werken met een persoonlijk voedingsprogramma en de nadruk op natuurlijk, gezond eten. Het voedingsprogramma is afgestemd op ieders specifieke gezondheidssituatie en behoeftes. Met een uitgekiende samenstelling en hoeveelheid aan koolhydraten, vetten en eiwitten krijgt u de voedingswaarde die u nodig heeft, en tegelijkertijd valt u af.

Het doel dat we nastreven is dat u zich prettiger en energieker gaat voelen, beter kunt slapen en de voedingsstoffen binnen krijgt waarmee u het beste uit de dag haalt. De ervaring leert dat u zich door het programma bewuster wordt van wat goede voeding doet voor uw welbevinden. Dit helpt u om op de lange termijn uw gezonde gewicht te behouden.

Het is niet altijd makkelijk om vaste gewoontes te veranderen. Dat geldt ook voor eetgewoontes. Wat we gewend zijn te eten zegt iets over wie we zijn en de sociale omgeving waarin we leven. Structureel het eetpatroon veranderen kan dus zowel lichamelijke, mentale als sociale effecten hebben. Tijdens de consulten bespreken we uw ervaringen en wat u nodig heeft voor uw veranderingsproces.

Het consulentschap van Cure4Life sluit goed aan op de andere activiteiten binnen mijn praktijk (www.lisasuurland.nl). Ik geef ademtherapie om bijvoorbeeld makkelijker te kunnen bewegen of sporten, en cognitieve hypnotherapie voor het beter omgaan met emoties en lastige situaties.”

Lisa Suurland - Cure4Life Haarlem

Lisa Suurland
Cure4Life Haarlem

Gewichtsconsulent

"Goede voeding is wat nodig is om het beste uit de dag te halen!"

Lisa Suurland (Cure4Life Haarlem)

Gezond afvallen in Haarlem

Cure4life Haarlem is gevestigd aan de A. Hofmanweg 5a in Haarlem. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek.

Ik ben aangesloten bij Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (www.vivnederland.nl). Daarnaast sta ik als HBO-registertherapeut ingeschreven bij Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Dat betekent dat de meeste zorgverzekeraars een vergoeding bieden uit de aanvullende verzekering. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 817 312 82

E-mail:
lsuurland@cure4life.nl

Tijdelijke locatie i.v.m. corona maatregelen
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede

Cure4Life Haarlem
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen jou voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.