Cure4Life Haarlem

Irma Dekker | De Swarrelsstraat 14, 2034 KD Haarlem | 023 – 53 33 282

Cure4Life Haarlem

Cure4Life Haarlem

Irma Dekker, consulent van Cure4Life Haarlem: “Ik ben voedings- en lifestylecoach en ervaringsdeskundige. Ik begeleid al meer dan 20 jaar mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en naar een gezondere levensstijl in mijn praktijk in Haarlem www.coach4lifehaarlem.nl . Het is mijn passie om mensen te helpen en hen te zien groeien in hun kracht. Achter het overgewicht schuilt vaak een diepere laag. Het is belangrijk om dit ook mee te nemen in het proces om een gedragsverandering teweeg te kunnen brengen.

Doordat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten kun je, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, een groot deel van de consulten vergoed krijgen. Doordat het wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor meer informatie op het overzicht van vergoedingen.”

Dankzij Cure4Life kunt u op een gezonde manier afvallen, met blijvend resultaat. Cure4Life kijkt niet naar symptomen, maar naar de oorzaken van overgewicht. Op basis van uw persoonlijke situatie, krijgt u een advies op maat. U hoeft geen calorieën te tellen of shakes en dieetpillen te nemen.

Bij Cure4Life valt u af met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. We pakken samen de oorzaken van uw overgewicht aan en helpen u een gezonde leefstijl te handhaven. Op die manier valt u niet terug in oude patronen en kunt u de rest van uw leven genieten van een goede gezondheid.

Irma Dekker - Cure4Life Haarlem
Irma Dekker - Cure4Life Haarlem

"Overgewicht is bijna altijd het gevolg van een hormonale disbalans."

Irma Dekker (Cure4Life Haarlem)

Gezond afvallen in Haarlem

In onze praktijk in Haarlem wordt u persoonlijk begeleid door voedingscoach en ervaringsdeskundige Irma Dekker.

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan een vrijblijvend informatief consult aan bij het Cure4Life Haarlem.

Tijdens het gratis consult neemt Irma Dekker uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Wilt u een afspraak maken bij Cure4Life Haarlem? Neem dan contact met ons op via +3123-5333282 of stuur een e-mail naar idekker@cure4life.nl.

Neem contact op

Telefoonnummer:
023 – 53 33 282

E-mail:
idekker@cure4life.nl

Cure4Life Haarlem
De Swarrelsstraat 14
2034 KD Haarlem

Kijk ook eens op: www.cure4life-haarlem.nl

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.