Cure4Life Haarlem

Alexia Venema | Wagenweg 252, 2012 NP Haarlem | 06 – 186 479 85

Cure4Life Haarlem

Cure4Life Haarlem

Alexia Venema van Cure4Life Haarlem: “Ik ben opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut en aangesloten bij de BATC. Ik ben verantwoordelijk voor de Cure4life vestiging Haarlem. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van Cure4life, omdat de visie van Cure4life in het verlengde ligt van mijn eigen visie ten opzichte van voeding en de relatie tot gezondheid.

Ik coach mensen graag bij de ontwikkeling van een gezondere levensstijl. Het woord coachen geeft het al aan dat ik graag met u samenwerk en mijn kennis en ervaring inbreng naast uw eigen inspanning om samen met de Cure4life programma’s het gewenste resultaat te bereiken.

Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl ben ik geïnspireerd geraakt door de programma’s van Cure4Life. Ik heb mij als consulent aangesloten omdat Cure4life mij een beter platform biedt om met mijn cliënten nog betere resultaten te behalen en we uw doelen kunnen verwezenlijken.

Cure4life is een goed doordachte, succesvolle, professioneel werkende organisatie waar kwaliteit en zorg voorop staat.”

Alexia Venema
Cure4Life Haarlem

Natuurgeneeskundig therapeut
Aangesloten bij de BATC

“A whole new world, a fantastic point of view”

Alexia Venema (Cure4Life Haarlem)

Gezond afvallen in Haarlem

Het lijkt wel magie; maar als we erover nadenken is het eigenlijk heel logisch, als we onze voedingsstijl aanpassen aan de behoefte van ons lichaam, verandert de reactie van ons lichaam, waardoor we ons prettiger voelen, beter slapen en ons lichaam de gelegenheid grijpt om fitter en slanker te worden. Vanuit deze logica geredeneerd is een gezondere levensstijl voor iedereen haalbaar, ook voor u.

Maar wat is nu een gezonde levensstijl voor u? Dat is echt maatwerk; op basis van enkele testen onderzoeken we de (hormonale) disbalansen en wordt er een maatwerk advies opgesteld. Op basis van dit maatwerk advies gaan we samen aan de slag om met gezonde, normaal verkrijgbare voedingsmiddelen de balans in uw lichaam blijvend te herstellen. Door te werken aan de ontwikkeling van uw voedingsstijl, uw bewustzijn en kennis bereiken wij een blijvend resultaat. Niet voor even, maar voor het leven!

Ik ben aangesloten bij de BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. U raadpleegt hiervoor uw polis of website van de BATC.

Mijn AGB-code is: 90104857.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 186 479 85

E-mail:
avenema@cure4life.nl

Cure4Life Haarlem
Wagenweg 252
2012 NP Haarlem

Gratis kennismakingsgesprek

Een win-win-win, daar ga ik voor. U toch ook? Laat dan nu uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot ziens bij Cure4Life Haarlem!

Kijk, zij gingen u voor…

“Ik ben sinds lange tijd weer heel trots op mezelf!”

Annemarie: “Ik was echt ten einde raad, zo mag ik het best benoemen. Dit was ook echt mijn aller-, allerlaatste poging. Als dit niet werkt, dan kap ik ermee. Dan moet ik maar in therapie om te kijken hoe ik mijzelf kan accepteren.”

Voor Annemarie was de maat vol. Na jaren van worstelen en veel pogingen om af te vallen, kwam zij in contact met Alexia Venema van Cure4Life Haarlem en Haarlemmermeer. Het Cure4Life programma en de begeleiding van Alexia zorgden er niet alleen voor dat Annemarie veel kilo’s verloor (van ruim 100 naar 75 kilo), ook merkte Annemarie nog veel meer voordelen…

Lees het verhaal van Annemarie…

Ervaringsverhaal Frederike

“Het heeft me verbaasd hoe relatief makkelijk het me afgegaan is!”

Frederike had last van buikpijn en was ook helemaal klaar met de overtollige (zwangerschaps)kilo’s. Zij besloot om het Cure4Life programma te gaan volgen en verloor niet alleen 16 kilo, ook merkte ze de gezondheidsvoordelen van een gezond gewicht.

Frederike: “Als je het echt wilt, helpt het enorm om een stok achter de deur te hebben. Een coach kan je daar echt heel goed bij helpen. Het waren voor mij geen enorm verrassende en/of vernieuwende dingen die ik leerde, maar door de regelmatige begeleiding en de heldere tips lukt het me om de motivatie te vinden om te beginnen en door te gaan.”

Lees het verhaal van Frederike…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life