Cure4Life Groningen

Louise Hoekzema | Pluimerstraat 31-33, 9711 SV Groningen | 06 – 830 456 53

Cure4Life Groningen

Cure4Life Groningen

Louise Hoekzema, consulente bij Cure4Life Groningen: “Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent. Het is mijn passie om mensen te helpen en hen te zien groeien in hun kracht. Achter het overgewicht schuilt vaak een diepere laag. Het is belangrijk om dit ook mee te nemen in het proces om een gedragsverandering teweeg te kunnen brengen.”

Dankzij Cure4Life kunt u op een gezonde manier afvallen, met blijvend resultaat. Cure4Life kijkt niet naar symptomen, maar naar de oorzaken van overgewicht. Op basis van uw persoonlijke situatie, krijgt u een advies op maat. U hoeft geen calorieën te tellen of shakes en dieetpillen te nemen.

Bij Cure4Life valt u af met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. We pakken samen de oorzaken van uw overgewicht aan en helpen u een gezonde leefstijl te handhaven. Op die manier valt u niet terug in oude patronen en kunt u de rest van uw leven genieten van een goede gezondheid.

Gezond afvallen bij Cure4Life Groningen
Louise Hoekzema - Cure4Life Groningen

"Niets smaakt zo goed als regie op je eetgedrag"

Louise Hoekzema (Cure4Life Groningen)

Afvallen in Groningen

Wilt u uw overgewicht op een gezonde manier aanpakken? En bent u woonachtig in de buurt van Groningen? Meld u dan aan bij Cure4Life Groningen. U bent van harte welkom om kennis te maken en uw wensen te bespreken tijdens een eerste consult.

Tijdens dit eerste consult krijgt u informatie over de werkwijze van Cure4Life en uiteraard krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Louise zal tevens de tijd nemen om uw situatie in kaart te brengen en de oorzaak van uw overgewicht te achterhalen, zodat we een oplossing op maat kunnen maken. Dit consult is gratis en vrijblijvend.

De praktijk in Groningen bevindt zich aan de Pluimerstraat en zit bij een schoonheidssalon in. Er is genoeg ruimte om te parkeren. Daarnaast beschikt Louise over een praktijk aan huis in Veendam. U bent van harte welkom.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 830 456 53

E-mail:
lhoekzema@cure4life.nl

Cure4Life Groningen
Pluimerstraat 31-33
9711 SV Groningen

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.