Cure4Life Enschede

Mijn naam is Hermien Renting. Als gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en verpleegkundige wil ik u graag gaan begeleiden naar een vitale leefstijl met en dankzij het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life.

Ik heb lang in de gezondheidszorg gewerkt als verpleegkundige en in een opleidingsfunctie (ziekenhuis, verpleeghuis en thuiszorg). Mijn verpleegkundige ervaringen neem ik mee in mijn praktijk en deze sluiten goed aan bij de Cure4Life aanpak. Mijn belangstelling voor voeding en leefstijl zijn ondersteund met de nodige opleidingen op dit gebied.

Ik wil u stimuleren, motiveren en ondersteunen en tegelijk de nodige kennis over voeding bijbrengen. Dit om u in staat te stellen (weer) de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl. En uw conditie en vitaliteit te verbeteren.

Hermien Renting - Cure4Life Enschede
Hermien Renting - Cure4Life Enschede

"Voorkomen is beter dan genezen!"

Hermien Renting (Cure4Life Enschede)

Gezond afvallen in Enschede

Ervaar en ontdek hoe natuurlijke voeding en verandering van leefstijl gezondheidsproblemen kunnen verminderen of voorkomen. Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Enschede.

Cure4Life Enschede is gevestigd in het centrum ‘Ruimte voor Balans’. Er is parkeergelegenheid aanwezig en via openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar.

Tijdens het gratis consult neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 108 436 51

E-mail:
hrenting@cure4life.nl

Cure4Life Enschede
Potsweg 15b
7523 CA Enschede

Afvallen? Gratis consult!

Vele anderen ging u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.