Cure4Life Den Bosch

Cindy Wesselink | Reitscheweg 1-7, 5232 BX ‘s-Hertogenbosch | 06 – 114 337 59

Cure4Life Den Bosch

Cure4Life Den Bosch

Cindy Wesselink, consulente bij Cure4Life Den Bosch: “Sinds 2003 ben ik als voedingscoach en personal trainer actief op het gebied van voeding, gezondheid en beweging. In mijn praktijk help ik mensen om een gezond gewicht en een gezonde levensstijl te krijgen en te behouden.

Overgewicht is niet enkel een kwestie van teveel eten of te weinig bewegen. Er spelen veel meer factoren mee, zoals hormonen, medicatie en leefpatroon. Ieder mens is uniek en elk lichaam vraagt om een unieke aanpak.

Bij Cure4Life pakken we de oorzaken van overgewicht aan en niet de symptomen, waardoor lichaam en gewicht blijvend in balans komen. Dit doen we puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale dieetpillen te slikken. We geven u een oplossing op maat.”

Gezond afvallen bij Cure4Life Den Bosch

Cindy Wesselink
Cure4Life Den Bosch

Voedingscoach
Personal trainer

"Ieder mens is uniek en elk lichaam vraagt om een unieke aanpak."

Cindy Wesselink (Cure4Life Den Bosch)

Gezond afvallen in Den Bosch

Hebt u genoeg van het eindeloos diëten en het jojo-effect en wilt u op een gezonde manier afvallen met een blijvend resultaat? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij Cure4Life ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens dit gesprek neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken en krijgt u uitleg over het Cure4Life programma en wat dit voor u kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN waardoor u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Mijn praktijk is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch aan de Reitscheweg tegenover de woonboulevard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 114 337 59

E-mail:
cwesselink@cure4life.nl

Cure4Life Den Bosch
Reitscheweg 1-7
5232 BX ‘s-Hertogenbosch

Gratis kennismakingsgesprek

Momenteel kunt u zich helaas niet aanmelden als nieuwe cliënt bij Cure4Life Den Bosch. Uiteraard bent u wel welkom bij een van onze andere Cure4Life consulenten. Vind hier een vestiging bij u in de buurt.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.