Cure4Life Aalden

Aletta Kwant | Parc Beauty Aelderholt, Aederholt 4, 7854 TZ Aalden | 06 – 200 386 66

Cure4Life Aalden

Cure4Life Aalden

Mijn naam is Aletta Kwant, ik ben sportinstructrice en voedingsdeskundige. Tijdens mijn studie aan de sportacademie heb ik mij gespecialiseerd in sport en gezonde voeding. In mijn werk als sport/zweminstructrice kom ik vaak in aanraking met mensen die vanwege overgewicht willen gaan sporten.

Wij kunnen een verantwoord bewegingspatroon bieden middels onze aquasporten, waar mensen ondanks hun overgewicht zonder overbelasting op spieren en gewrichten op hoge intensiteit kunnen sporten in het water.

Toch is bewegen niet de enige manier om overgewicht te verliezen. Ook het aanpassen van uw eetpatroon is een belangrijke voorwaarde voor het behalen van uw doelstelling. Om onze cliënten beter te kunnen begeleiden in hun strijd tegen overgewicht willen wij een totaal concept aanbieden, waarin mensen niet alleen begeleid worden in het sporten, maar ook dankzij gezonde voeding hun lichaam weer in balans brengen.

Cure4life is een persoonlijk voedingsprogramma die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Binnen het programma wordt er alleen gebruik gemaakt van gezonde, pure, natuurlijke voeding zonder dieetpillen en/of shakes.

Samen met het Cure4Life adviesteam stellen wij een persoonlijk voedings- en bewegingsprogramma voor u samen, kijken we naar de oorzaken van uw overgewicht en pakken we deze aan. Het Cure4Life concept brengt uw lichaam weer terug in balans en helpt u uw levensstijl blijvend te veranderen.

Aletta Kwant - Cure4Life Aalden
Aletta Kwant - Cure4Life Aalden

"Get back in balance, start today!"

Aletta Kwant (Cure4Life Aalden)

Afvallen in Aalden

Cure4life Aalden pakt de oorzaken van overgewicht aan, met blijvend resultaat.

Woont u in de regio Midden Drenthe? Meld u dan aan bij Cure4life Aalden voor een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven wij u meer informatie over het Cure4Life programma. Samen kunnen we uw wensen en vragen bespreken.

De praktijk van Cure4Life Aalden is gevestigd in het pand van Parc Beauty te Aalden op het Landal Park Aelderholt. Er is direct voor de deur voldoende parkeergelegenheid. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle ontvangstruimte.

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering, komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekeraar.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 200 386 66

E-mail: 
akwant@cure4life.nl

Cure4Life Aalden
Parc Beauty Aelderholt
Aelderholt 4
7854 TZ Aalden

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life