Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags: afvallenenergiegezondheidsklachten
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 16 juli 2019 om 12:26
Bewerkt op: 16 juli 2019 om 12:28

“Ik sta iedere ochtend met meer energie op.”

Yeliz had niet veel overgewicht, maar voelde zich niet lekker in haar vel. Ze koos voor Cure4Life en voelt zich nu veel energieker. “Ik ben gelukkig weer trots op mijn lijf!”

Wij vroegen Yeliz hoe zij de afgelopen periode heeft ervaren.

Naam: Yeliz
Aantal kilo’s afgevallen: 5 kilo

Waarom wilde je graag afvallen?

“Gelukkig had ik geen extreem overgewicht, maar ik wilde toch een aantal kilo’s kwijt zodat ik me beter in mijn vel zou voelen. De laatste tijd was ik namelijk 5 kilo aangenomen en ik merkte dat vooral aan mijn broeken. Ik wilde geen crashdieet volgen want ik wist dat de kans groot was dat die kilo’s er na afloop dubbel zo hard weer aan zouden komen.

Ik wilde graag bewust omgaan met voeding en leren de juiste voeding te kiezen. Ook had ik erg veel last van hoofdpijn en vermoeidheid, dus ik wilde die extra kilo’s én mijn gezondheidskwaaltjes aanpakken.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik voel me veel energieker en heb minder last van hoofdpijn. Ik ben gelukkig weer trots op mijn lijf. Iedere ochtend voor de spiegel staan is geen straf meer voor me.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“De aanpak van Cure4Life sprak mij erg aan. Het feit dat je bloed, urine en speeksel gecontroleerd worden om een persoonlijk voedingsplan te maken was een belangrijke reden voor mij om voor Cure4Life te kiezen.

Zo’n grondige aanpak heb ik nog nooit meegemaakt. Je krijgt te horen wat je vooral níet moet eten en ik merk dat ik daardoor geen last meer heb van een opgeblazen buik na het eten. Ook heb ik geen last meer van spastische darmen.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“Toen ik ontdekte dat ik kilo’s lichter was en veel cm’s kwijt was. Dat zorgt voor motivatie!”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Wacht er niet te lang mee. Een gezond lijf en een gezonde geest is hard nodig in deze tijd. We leven in een complexe wereld en willen van alles. Om dat tempo aan te kunnen is het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Ik sta iedere ochtend met meer energie op.

Hierbij wil ik ook mijn consulent Cindy bedanken. Ze motiveert je en geeft een heldere, duidelijke uitleg. Tijdens het programma had ik ook een periode dat ik me vanwege privé-dingetjes niet lekker voelde. Ook toen luisterde ze en gaf ze me wijze adviezen. Cindy, bedankt voor alles!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Yeliz werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Cindy Wesselink van Cure4Life Den Bosch. Wil jij ook graag samen met Cindy jouw ideale gewicht bereiken en woon jij in de regio Den Bosch / Sint-Michielsgestel? Klik dan hier voor meer informatie…

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.