Cure4Life blog

"Ik heb geen last gehad van een hongergevoel."
Tags: Gerard Rekershongergevoelklachtenlekker etensportenvolhouden
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 9 april 2015 om 9:14
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:46

“Ik heb geen last gehad van een hongergevoel.”

“Mijn naam is Gerard Rekers. Ik ben in januari begonnen met het Cure4Life-programma en ik ben ontzettend enthousiast over het programma. Al mijn hele leven kamp ik met overgewicht en daaraan gerelateerde klachten. Als ik ’s ochtends uit mijn bed kwam dan was ik heel erg moe. Ik voelde me verschrikkelijk ellendig. Ik had eigenlijk zoiets van als ik nu niks ga doen, dan kan ik misschien over 1 à 2 jaar mijn werk gewoon niet meer doen.” 

“Ik ben in 10 maanden tijd 65 kilo afgevallen. Geen enkel moment heb ik hongergevoel ervaren.”

Oplossing voor overgewicht

“Mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn overgewicht heeft jaren geduurd. Ik heb bijna elk dieet geprobeerd, totdat ik Cure4Life tegenkwam. Ik ben in 10 maanden tijd 65 kilo afgevallen. Ik ben inmiddels klaar met het programma en ik blijf op gewicht! Dat is het mooie aan dit voedingsprogramma, het is goed vol te houden. Je mag lekker en gevarieerd eten. Geen enkel moment heb ik hongergevoel ervaren. Geen pillen, poeders en shakes, maar normale gezonde en uitgebalanceerde voeding, die goed is voor mijn lichaam.” 

Gratis consult 

Weer kunnen sporten

“Het heeft mijn leven totaal veranderd. ik heb geen zere voeten meer, geen hoofdpijn, geen rugpijn. Ik heb een gezond leven ervoor terug gekregen. Ik kan echt weer hardlopen, ik kan weer fietsen. Ik voel me echt top!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life