Cure4Life blog

"Ik heb geen last gehad van een hongergevoel."
Tags: Gerard Rekershongergevoelklachtenlekker etensportenvolhouden
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 9 april 2015 om 9:14
Bewerkt op: 23 september 2016 om 10:23

“Ik heb geen last gehad van een hongergevoel.”

“Mijn naam is Gerard Rekers. Ik ben in januari begonnen met het Cure4Life-programma en ik ben ontzettend enthousiast over het programma. Al mijn hele leven kamp ik met overgewicht en daaraan gerelateerde klachten. Als ik ‘s ochtends uit mijn bed kwam dan was ik heel erg moe. Ik voelde me verschrikkelijk ellendig. Ik had eigenlijk zoiets van als ik nu niks ga doen, dan kan ik misschien over 1 à 2 jaar mijn werk gewoon niet meer doen.” 

“Ik ben in 10 maanden tijd 65 kilo afgevallen. Geen enkel moment heb ik hongergevoel ervaren.”

Oplossing voor overgewicht

“Mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn overgewicht heeft jaren geduurd. Ik heb bijna elk dieet geprobeerd, totdat ik Cure4Life tegenkwam. Ik ben in 10 maanden tijd 65 kilo afgevallen. Ik ben inmiddels klaar met het programma en ik blijf op gewicht! Dat is het mooie aan dit voedingsprogramma, het is goed vol te houden. Je mag lekker en gevarieerd eten. Geen enkel moment heb ik hongergevoel ervaren. Geen pillen, poeders en shakes, maar normale gezonde en uitgebalanceerde voeding, die goed is voor mijn lichaam.” 

Gratis consult 

Weer kunnen sporten

“Het heeft mijn leven totaal veranderd. ik heb geen zere voeten meer, geen hoofdpijn, geen rugpijn. Ik heb een gezond leven ervoor terug gekregen. Ik kan echt weer hardlopen, ik kan weer fietsen. Ik voel me echt top!”

Wilt u net als Gerard Rekers ook gewicht verliezen en werken aan een gezonde levensstijl? Meld u dan aan voor een gratis consult. Wij helpen u graag.

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Lees ook:  "De persoonlijke begeleiding heeft mij veel goed gedaan!"

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.