Cure4Life blog

Annemarie is weer trots op haarzelf!
Tags: alexiaannemarieervaringsverhaalSuccesverhaaltrotszelfverzekerd
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 9 januari 2020 om 16:20
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:05

“Ik ben sinds lange tijd weer heel trots op mezelf!”

Annemarie: “Ik was echt ten einde raad, zo mag ik het best benoemen. Dit was ook echt mijn aller-, allerlaatste poging. Als dit niet werkt, dan kap ik ermee. Dan moet ik maar in therapie om te kijken hoe ik mijzelf kan accepteren.”

Voor Annemarie was de maat vol. Na jaren van worstelen en veel pogingen om af te vallen, kwam zij in contact met Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer en Leiden. Het Cure4Life programma en de begeleiding van Alexia zorgden er niet alleen voor dat Annemarie veel kilo’s verloor (van ruim 100 naar 75 kilo), ook merkte Annemarie nog veel meer voordelen… Bekijk en/of lees haar verhaal:

“Tijdens de intake hadden we al een goede klik!”

Alexia Venema over Annemarie: “Annemarie kwam binnen en toen was ze best wel emotioneel onder haar overgewicht, ze wilde daar graag iets aan doen. Ze woog toen ruim 100 kilo, maar ze had wel het gevoel dat ze op een ‘bijzondere’ manier moest gaan afvallen. Ze had namelijk al van alles geprobeerd.”

“Tijdens de intake klikte het al enorm tussen ons, waarna zij besloot om met mij en met Cure4Life in zee te gaan. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ze een gezond gewicht heeft bereikt van 75 kilo!”

“Ik heb mezelf weer gevonden, ik vind mijzelf weer leuk.”

Annemarie: “Ik merkte eigenlijk al direct resultaat nadat ik was begonnen met het programma. Ik ben meteen aan de slag gegaan, maakte ook echt aparte porties voor mijzelf bij maaltijden. Spelenderwijs ontdek je ook hoe het werkt en dat het werkt.”

“Het contrast is groot. Ik ben van maat 50 naar maat 40 / 42 gegaan. Ik kan weer van dingen genieten. Ik heb mezelf weer gevonden. Ik hou weer van mijzelf, ik vind mijzelf weer leuk. Ik voel me ook relaxter naar mijn omgeving toe. Maar wel zonder dat je daar in doorslaat.”

“Ik zie nu weer de Annie van vroeger. De vrolijke, lieve Annemarie. Zelfverzekerd ook. Ik ben heel trots op mijzelf en dat heb ik een hele lange tijd niet gevoeld. Ik ben een dankbaar, gelukkig mens. Dankzij Cure4Life!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Annemarie werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer en Haarlem. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer / Leiden? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life