Cure4Life blog

Gezonde voeding, afvallen en toch goed eten!
Tags: afvallenGezonde voedinghoge suikerwaardelekker etensnoepen
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 12 januari 2016 om 11:31
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:43

Gezonde voeding, afvallen en toch lekker eten!

Hetty uit Bunschoten-Spakenburg is maar liefst 44 kilo afgevallen en voelt zich weer helemaal fit! “Dit is voorheen anders geweest. De oorzaak van mijn overgewicht was overtollig snoepen. Iets bij de koffie, bij de thee en ’s avonds iets lekkers. Dat is er langzamerhand ingeslopen”. Hetty voelde zich constant moe, omdat haar suikerwaarde hoog was. Hierdoor zat ze niet lekker in haar vel.

“Nu ben ik 44 kilo kwijt, dus ik heb een rugzak afgedaan!”

Hetty starte bij Cure4Life en begon de eerste kilo’s kwijt te raken. “Dit vond ik geweldig, ik dacht: je kan het, doorzetten! Nú heb ik iets gevonden waar ik me goed bij voel. Voordat ik met het programma begon, woog ik 122 kilo. Inmiddels ben 44 kilo kwijt, dus ik heb écht een rugzak afgedaan”. Hetty heeft weer energie gekregen om haar hobby’s op te pakken. Ze knutselt en handwerkt weer en ze heeft ook weer energie om te wandelen en fietsen.


Een oude foto van Hetty.

Gezonde voeding en afvallen

“Het mooiste van Cure4Life vind ik de uitgebalanceerde oplossing. Het medisch team van Cure4Life heeft samen met mijn consulent een persoonlijk voedingsprogramma opgesteld, op basis van mijn persoonlijke situatie. Tijdens het programma mocht ik gewone en normale voeding eten. En dat voelde goed. Geen vieze pillen of shakes, maar gezonde voeding, waardoor ik 44 kilo ben afgevallen.”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life