Cure4Life blog

Gezond door afvallen
Tags: afvallenGezond afvallenGezond wordenMedicatie afbouwenSonja Hermans
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 1 oktober 2015 om 10:03
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:43

Gezond door afvallen

Door gezonde voeding afvallen kan! En dat is niet het enige. Je ontwikkelt ook een gezonde leefstijl! Daar is Sonja Hermans het levende bewijs van. Zij werd gezond door afvallen. Sonja Hermans is 52 jaar en begon aan het Cure4Life programma, omdat ze erachter kwam dat haar bloeddruk veel te hoog was. “Toen ik na een check-up erachter kwam dat mijn bloeddruk veel te hoog was, schrok ik. Dit kon een risicofactor voor mijn leven zijn. Het werd de reden om af te gaan vallen, omdat ik aan de medicijnen kwam. Deze medicijnen wilde ik niet. Mijn overgewicht kon de reden zijn van mijn hoge bloeddruk.” Na wat googelen en via kennissen die Sonja sprak, kwam ze terecht bij Cure4Life.

Direct resultaat

De consulent Mia Jonkman in Doorwerth gaf Sonja het gevoel dat ze wilde afvallen. “Mia Jonkman gaf mij veel vertrouwen waardoor ik tot de conclusie kwam dat ik hiermee aan de slag! Ik ben meteen begonnen met het ontgiftingsprogramma. Na een paar weken was ik al ruim 6 kilo afgevallen voordat ik überhaupt begonnen was met mijn persoonlijke programma.”

“Het programma is gewoon heel goed vol te houden.”

Weer lekker in je vel!

“Uiteindelijk ben ik 31 kilo afgevallen. En daar ben ik zo blij mee! Het programma is gewoon heel goed vol te houden. Als je afvalt, is dat een motivatie om door te gaan. Ik zit nu zelfs onder mijn streefgewicht. En doordat mijn gewicht nu veel beter is, is mijn bloeddruk ook veel lager. Zelfs zo veel lager dat ik de medicatie kan gaan afbouwen. Misschien verdwijnt de medicatie in de loop van de tijd wel. Maar het allermooiste is wel nu ik afgevallen ben, ik weer leuke kleren kan kopen. Ik zit weer lekker in mijn vel. Het is gewoon geweldig!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.