Cure4Life blog

Cure4Life is voor mij afvallen door gezond
Tags: afvallenburnoutCecile Senhorstdoesburgemotie-eter
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 13 juli 2015 om 9:37
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:44

“Cure4Life is voor mij afvallen door gezond eten”

“Mijn naam is Cécile Senhorst. Ik ben moeder van vier kinderen en woon in Doesburg. Als werkende moeder heb ik een drukke baan. In de drukste periode werkte ik soms wel 80 tot 100 uur. Langzaam kreeg ik stressklachten, wat uiteindelijk resulteerde in een burn-out. Ik kwam thuis te zitten en begon steeds meer te eten. Zakken chips, chocolade, koekjes. Ik bleef maar dooreten. Op een gegeven moment maakte mijn gewicht mij niet meer uit. Ik was op en vermoeid van mijn burnout. Mijn man en kinderen begonnen zich zorgen om mij te maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik wilde afvallen. Verschillende oplossingen heb ik geprobeerd, maar al gauw kwam ik tot de conclusie dat ik een duurzame oplossing wilde. Afvallen door gezond te eten! Mijn patroon moest anders!”

“Afvallen door gezond eten. Het is prima mogelijk”

“Cure4Life is prima vol te houden. Samen met mijn persoonlijke coach hebben we doelen gesteld. En door het persoonlijke voedingsprogramma lukt het om snel kilo’s te verliezen. Het gaf mij veel vertrouwen dat het programma op maat gemaakt wordt door medisch specialisten. En dat ik leerde om goed voor mijn lichaam te zorgen. Ik heb in eerste instantie ook dure afvalshakes, pillen en standaard diëten geprobeerd. Dit was zonder succes en ik voelde me er niet gelukkig mee. Via een bekende kwam ik in contact met Cure4Life. Tijdens het eerste gratis gesprek voelde ik veel vertrouwen en zijn we gelijk aan de slag gegaan.”

Mijn ervaring met Cure4Life? Ik voel me perfect!

“Je kan je niet voorstellen hoe het voelt om 55 kilo af te vallen. Afvallen door gezond eten was echt de sleutel. Ik leerde dankzij Cure4Life om de juiste voeding te eten. Daardoor verloor ik gewicht en kwam mijn hormoonhuishouding weer in balans. Een gezonde stofwisseling is zo belangrijk voor een gezond lichaam. Mijn zoon weegt 56 kilo. Hij zei laatst “Mam, moet je voorstellen dat ik de hele dag om je nek hang.” Dat gewicht heb ik dus lang mee moeten dragen. En ik ben enorm blij dat ik me nu zo goed voel. Ik blijf eenvoudig op gewicht, mijn huid glanst, ik heb veel energie en geniet weer van het leven.”

“Mijn zoon weegt 56 kilo. Hij zei laatst “Mam, moet je voorstellen dat ik de hele dag om je nek hang.”

Cecile Senhorst


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life