Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags: cure4lifeervaringsverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 27 november 2019 om 9:28
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:08

“Cure4Life heeft mij in de afgelopen 4 maanden al veel moois gebracht!”

Na een jarenlange zoektocht (en blijkbaar verkeerd en te weinig eten) kwam ik via veel Googlen op de site van Cure4Life terecht. De aanpak sprak mij aan en ik plande een intake bij Alexia.

De intake was prettig en voor mij ook emotioneel omdat Alexia vertelde dat er echt een aanzienlijke gewichtsvermindering haalbaar zou zijn. Ik vergeet nooit dat ze zei: ‘Er zijn mensen die zomaar 6 kilo afvallen in de eerste maand’.

‘Ja, ja’, dacht ik, ‘dat is een mooi verhaal en dat zal allemaal wel’. Ik was toch enigszins sceptisch, want ik had de laatste jaren al aardig wat geprobeerd.

Na de intake het besluit genomen om volledig voor dit programma te gaan en wat heeft het mij in de afgelopen 4 maanden al veel moois gebracht;

  • minder pijn
  • meer energie
  • beter slapen
  • én -10 kilo!

Tuurlijk vergt het ook eigen discipline, maar het feit dat je geen honger hebt, helpt een stuk. Nog twee kilo en dan zit ik op mijn streefgewicht!

Karin

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Karin werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer / Leiden? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.