Cure4Life blog

Tags: aardbeienijsCure4Life receptgezond ijs makengezond receptgezond tussendoortjegezonde snackmango ijsverkoelend voedselvruchtenijsjezelf ijs maken
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 1 juni 2018 om 17:38
Bewerkt op: 12 mei 2022 om 11:04

[RECEPT]: Vruchtenijsje (met jouw favoriete fruit!)

We delen wéér een ijsje met je. Met dit warme weer kunnen wij er geen genoeg van krijgen. Wat kan een ijsje dan lekker zijn, hè. Dit keer geven wij je een recept voor een vruchtenijsje. Welke smaak is helemaal aan jou. Jij mag kiezen. Want weet je wat, bijna alle vruchten zijn lekker in de vorm van een ijsje.

Wat is jouw favoriete stuk fruit? Misschien is dat wel zo’n lekkere zoete aardbei. Of juist een zure grapefruit. En daar willen we een ijsje van maken. Jouw favoriete fruit als ijsje, dat is toch super?

Weet je niet zo goed welk fruit je wilt pakken? Dan willen wij je wel een handje helpen. De combinatie aardbeien, mango en bosbessen is erg lekker, maar los zijn deze vruchten óók een goed idee.

Volg jij het Cure4Life programma?

Dat vinden wij fantastisch om te horen. Je kan dit recept maken vanaf fase 3 van het programma. Kijk in jouw persoonlijke map naar de hoeveelheden die je mag gebruiken.

Dit recept is:

Ingrediënten

  • Bevroren vruchten (bijvoorbeeld: aardbeien, mango en/of bosbessen)
  • Soja yoghurt (naturel)

 Bereidingswijze

1.  Doe jouw favoriete vruchten met de soja yoghurt in de blender en mix het geheel tot er een egale massa ontstaat.

2. Giet het mengsel in een ijsvormpje en doe hier een stokje of lepel in. Heb je geen ijsvormpjes in huis? Je kan hier ook een beker voor gebruiken.

3. Zet het ijsvormpje minimaal 4 uur in de vriezer. Tip: maak het ijsje ’s avonds en zet het een nacht in de vriezer.

Geniet van jouw gezonde vruchtenijsje!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life