Medisch adviesteam

Onderzoek en ontwikkeling

Cure4Life wordt ondersteund door een team van medisch specialisten. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze zorg continu wordt bewaakt en verbeterd. Maar ook dat we door wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling steeds nieuwe inzichten krijgen in het probleem en de aanpak van overgewicht, obesitas en gerelateerde gezondheidsklachten.

“HET PROGRAMMA BRENGT DE STOFWISSELING WEER IN BALANS.”

“EEN PROGRAMMA DAT DE OORZAAK VAN OVERGEWICHT AANPAKT.”

Persoonlijk advies en begeleiding

Dankzij dit team met specialisten kunnen de oorzaken van uw overgewicht en uw medische situatie zorgvuldig in kaart brengen. Op basis van uw persoonlijke profiel en uw bloedwaarden krijgt u een voedingsprogramma op maat en een coach die u persoonlijk begeleidt. Ook geeft dit team advies over bewegen of extra begeleiding op medisch en psychisch vlak.

Onze specialisten

Het team bestaat uit dr. Bertus van Dijk (arts), dr. Claude Bärtels (wetenschapper) en Ineke van den Berg (biofysisch geneeskundige).

Graag stellen we ze aan u voor.

  Dr. Claude Bärtels: biochemicus, celimmunoloog
•   Dr. Bertus van Dijk: huisarts
•   Ineke van den Berg: biofysisch geneeskundige

“HET PROGRAMMA IS OP MEDISCH GEBIED BIJZONDER VERANTWOORD.”

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.