Het voedingsprogramma van Cure4Life

Het Cure4Life programma is een medisch verantwoord voedingsprogramma. Cure4Life helpt je om gezond en verantwoord af te vallen en daarmee ook gerelateerde gezondheidsklachten te verminderen. De basis van het succesvolle programma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt de hormoonhuishouding in balans.

Afvallen met gezonde voeding

Er wordt uitsluitend gewerkt met normale, gezonde voeding. Dus geen dure pillen, poeders of shakes. Je krijgt een persoonlijk voedingsprogramma, dat tot op de gram nauwkeurig is samengesteld, op basis van jouw persoonlijke profiel en bloedwaarden.

Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het voedingsprogramma goed vol te houden. Het helpt je niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Dus geen hongergevoel en geen jojo-effect.

Persoonlijke begeleiding

Het voedingsprogramma van Cure4Life is opgebouwd uit vijf fasen. Samen met jouw persoonlijke coach werk je in 5 fasen naar een blijvend gezond gewicht en een nieuwe, voor jou haalbare levensstijl. Je zult versteld staan van de resultaten. Snel en verantwoord gewichtsverlies en een verbetering van je algehele gezondheid.

usp-blok-fb

Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Tijdens een eerste gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life proberen we om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ook bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht en vertellen we je hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor jou betekent. Je bent van harte welkom bij een Cure4Life consulent in jouw regio.

Aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life