Het voedingsprogramma van Cure4Life

Het Cure4Life programma is een medisch verantwoord voedingsprogramma, dat u helpt om gezond en verantwoord af te vallen en daarmee ook gerelateerde gezondheidsklachten te verminderen. De basis van ons succesvolle programma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt de hormoonhuishouding in balans.

Afvallen met gezonde voeding

Er wordt uitsluitend gewerkt met normale, gezonde voeding. Dus geen dure pillen, poeders of shakes. U krijgt een persoonlijk voedingsprogramma, dat tot op de gram nauwkeurig is samengesteld, op basis van uw persoonlijke profiel en bloedwaarden.

Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het voedingsprogramma goed vol te houden. Het helpt u niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Dus geen hongergevoel en geen jojo-effect.

Persoonlijke begeleiding

Het voedingsprogramma van Cure4Life is opgebouwd uit vijf fasen. Samen met uw persoonlijke coach werkt u in 5 fasen naar een blijvend gezond gewicht en een nieuwe, voor u haalbare levensstijl. U zult versteld staan van de resultaten. Snel en verantwoord gewichtsverlies en een verbetering van uw algehele gezondheid.

usp-blok-fb
beeldmerk-wit-rond

Vraag een vrijblijvend informatief consult aan!

Tijdens het gratis consult brengen onze specialisten uw persoonlijke situatie in kaart en bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.