Cure4Life is het gezonde antwoord op overgewicht

Vrijblijvend informatief consult:

Tijdens dit consult nemen onze specialisten uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent.

Afvallen? Vrijblijvend informatief consult!

Voedingsprogramma op maat

Cure4Life is geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat. Aan de hand van een uitgebreide medische vragenlijst, bloed- en urineonderzoek en een aantal overige metingen, wordt er een analyse gemaakt van de oorzaken van overgewicht in uw specifieke situatie.

Een vestiging bij u in de buurt

U bent van harte welkom in één van onze 50 vestigingen. U vindt onze consulenten door heel Nederland; dus altijd in uw regio. Onze consulenten nemen de tijd voor u. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van uw overgewicht.

Zoek hieronder een Cure4Life vestiging bij u in de buurt!

   Hormonen en overgewicht

   De oorzaak van overgewicht is bijna altijd disbalans in de hormonen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, maar in het bijzonder deze drie: het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze drie hormonen niet in balans zijn, ontstaat een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet. Het verlangen naar ongezond voedsel is het resultaat van verstoorde hormonale processen.

   Een andere zeer belangrijke factor bij overgewicht is ‘stress’. Stress heeft altijd invloed op lichamelijke reacties. Er is een onlosmakelijk verband tussen lichaam en psyche. Stress heeft heel veel te maken met hormonen. Hormonen zijn “boodschappers”. Zij brengen een signaal over en zorgen ervoor dat iets in gang wordt gezet. Wanneer dat door aanhoudende, vaak onbewuste stress niet wordt afgeremd kunnen er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

   Maar er zijn ook nog andere oorzaken. In feite is er niet slechts één oorzaak van overgewicht. Het is altijd een combinatie van meerdere factoren en van verkeerde voeding, verkeerde combinaties van voeding, invloed van medicatie zoals antidepressiva of prednison en te weinig beweging. In een enkel geval is er een duidelijke oorzaak aan te wijzen.

   Pak de oorzaak van overgewicht aan. Meld u aan voor een vrijblijvend consult!

   Vele anderen gingen u voor...

   “Ik ben in korte tijd 19 kilo afgevallen.”

   “Door de medicatie en door een verkeerd eetpatroon werd ik in deze periode steeds zwaarder. Deze antidepressiva hadden als bijwerking dat ik er zwaarder van werd. Gezond snel afvallen? Dat is gelukt dankzij Cure4Life!”

   “Geen moment een hongergevoel”

   “Dankzij het voedingsprogramma van Cure4Life ben ik in 7 maanden tijd bijna 24 kilo afgevallen. Zonder die extra kilo’s gaat alles aanzienlijk makkelijker. De persoonlijke begeleiding heeft mij enorm geholpen. Groente, vis, vlees en kip. Ik heb echt geen moment een hongergevoel gehad!”

   “Cure4Life is voor mij afvallen door gezond eten”

   “Je kan je niet voorstellen hoe het voelt om 55 kilo af te vallen. Afvallen door gezond eten was echt de sleutel. Ik leerde dankzij Cure4Life om de juiste voeding te eten. Daardoor verloor ik gewicht en kwam mijn hormoonhuishouding weer in balans.”

   © 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

   cure4life