Meld u aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor uw gratis kennismakingsgesprek hebben we de volgende gegevens nodig:

 

Heeft u  vragen over het gratis kennismakingsgesprek?

Wij snappen het als u mogelijk nog aanvullende vragen heeft. U kunt ons op werkdagen van 9 tot 5 bereiken op onderstaand telefoonnummer. Wij staan u graag te woord!

📞 Bel ons op: 0341 – 74 00 05

Wat is een gratis kennismakingsgesprek?

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek nemen onze specialisten uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Vraag dus nu een gratis kennismakingsgesprek aan en uw dichtstbijzijnde consulent neemt contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Cure4Life vestigingen in Nederland en Belgie

Wat is een gratis consult?

Tijdens het gratis consult nemen onze specialisten uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast bespreken we de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertellen we u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Vraag dus nu een gratis consult aan en uw dichtstbijzijnde consulent neemt contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Voor uw gratis consult hebben we de volgende gegevens nodig:

 

Heeft u  vragen over het gratis consult?

Wij snappen het als u mogelijk nog aanvullende vragen heeft. U kunt ons op werkdagen van 9 tot 5 bereiken op onderstaand telefoonnummer. Wij staan u graag te woord!

📞 Bel ons op: 0341 – 74 00 05

Onze tevreden klanten zijn het beste bewijs van het succes van het Cure4Life programma. Hoe hebben zij het programma ervaren?

Samen afvallen
De zussen Lidia en Hinke uit Amersfoort hadden een gezamenlijk probleem: overgewicht. Beiden volgden ze met succes het Cure4Life programma, waardoor ze samen ruim 75 kilo afgevallen zijn.

“Ik mag er zijn!”
Shirley is 32 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. “Voordat ik begon met het programma voelde ik me niet prettig in mijn eigen lichaam. En dat is nu verleden tijd! Ik ben enorm trots op het resultaat!”

Sporten en afvallen
“Afvallen en sporten werkte in mijn geval niet zoals het zou moeten. Toch ben ik in 5 maanden tijd 14 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik mijn lichaam beter leren kennen dankzij Cure4Life.”

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.