Gezond en verantwoord afvallen met een uniek voedingsprogramma

Speciaal onderzoekstraject bij Cure4Life Emmen

Doel van het onderzoek

In het kader van een onderzoekstraject voert Cure4Life een studie uit naar de effecten van zelfregie bij mensen met overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten.

In de Cure4Life vestiging Emmen zullen twee groepen cliënten geselecteerd worden. De ene groep zal het volledige Cure4Life programma volgen. De andere groep zal alleen het gepersonaliseerde voedings- en gezondheidsprogramma uitgeleverd krijgen waarbij de cliënt zelf de coachingsbehoefte kan bepalen op basis van zelfregie.

Zo willen we onderzoeken welke gezondheidseffecten de twee methoden hebben, gemeten in gewicht, BMI, omvang heupen, omvang borst, demedicalisatie, bloeddruk, bloedwaarden en het algehele welbevinden van de cliënt (cliënt ervaring).

Het onderzoek geeft Cure4Life inzicht op welke manier zelfregie het best ontwikkeld kan worden in termen van methode, gradatie, intensiteit, frequentie en doorlooptijd.

Tijdens het programma zal per fase vastgelegd worden hoe en welke ondersteuning de cliënt nodig heeft. Dit gebeurt op eigen aangeven van de cliënt en op basis van de observatie van de coach.

Voorwaarden voor deelname

Het onderzoekstraject start op 1 juli 2019 en kent een doorlooptijd van 1 jaar per deelnemer.

Het onderzoeksprogramma is alleen te volgen voor mensen in de regio Emmen en omgeving (straal van 10 km).

Deelnemen aan dit onderzoeksprogramma kan vanaf 1 juli 2019. Op basis van een intakeprocedure wordt bepaald of u in aanmerking komt voor dit programma.

U kunt zich tot en met 30 september 2019 aanmelden voor dit onderzoeksprogramma. Voor dit onderzoek hebben wij ruimte voor maximaal 100 deelnemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met consulente Edith van Bijleveld van Cure4Life Emmen. Haar contactgegevens vindt u onder aan deze pagina.

Uw lichaam en gewicht van disbalans naar balans

5 mogelijke oorzaken van overgewicht

De belangrijkste oorzaak van overgewicht is bijna altijd een disbalans in de hormoonhuishouding. Gezonde voeding heeft een positieve invloed op de hormonen. Specialisten hebben aangetoond, dat de juiste hoeveelheid, combinatie en frequentie van voeding die balans herstelt.

Dat is de basis van ons persoonlijk voedingsprogramma. Een uniek en persoonlijk voedingsprogramma dat op maat gemaakt wordt.

Wij geloven niet in een algemeen dieet voor iedereen. Pillen, shakes en injecties? We weten dat wondermiddeltjes niet bestaan. Daarom stellen wij liever de vraag: waarom heeft u overgewicht? We bestrijden dus niet de symptomen, maar pakken de oorzaken van overgewicht aan.

Samen met uw persoonlijke Cure4Life coach bereikt u snel en verantwoord uw streefgewicht. We begeleiden u naar een nieuwe en voor u haalbare leefstijl. Het doel: uw lichaam in balans, u blijft slank en voelt zich fit en gezond.

Van harte welkom bij Cure4Life Emmen

Edith van Bijleveld is Cure4Life consulente en vitaliteitscoach op het gebied van voeding en stress. Tevens is zij ervaringsdeskundige; zelf heeft ze haar diabetes type 2 in het verleden kunnen genezen met het juiste voedingspatroon.

Edith: “Samen met het programma van Cure4Life is het tijd om uw leefstijl te veranderen. We gaan kijken naar de oorzaken van uw overgewicht en niet de symptomen. We brengen uw medische situatie uitgebreid in kaart en op basis hiervan wordt er een op maat geschreven voedingsprogramma geschreven.

U gaat gezond afvallen dankzij normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bij Cure4Life doen we niet aan calorieën tellen of uzelf uithongeren en we maken geen gebruik van dieetpillen of shakes. Het doel: verantwoord en gezond afvallen met een blijvend resultaat. Want Cure4Life is niet voor even, maar voor het leven!”

Edith van Bijleveld - Cure4Life Emmen

Edith van Bijleveld
Cure4Life Emmen

Kosten van deelname aan het onderzoekstraject

Het programma: €399,- *

Wilt u deelnemen aan dit onderzoekstraject bij Cure4Life Emmen? Dan kunt u het Cure4Life programma afnemen voor een speciale, gereduceerd tarief. Normaliter heeft Cure4Life 3 programma’s waar u uit kunt kiezen, maar speciaal voor dit traject is er 1 programma ontwikkeld. Bovenstaande prijs is exclusief consulten.

Dit programma is inclusief:

  • Uitgebreide intake en medische analyse
  •  Voorbereidend programma
  •  Persoonlijk voedingsprogramma
  •  Persoonlijke leefstijl-adviezen
  •  Cure4Life receptenboek
  •  Beweegprogramma

Tegen meerprijs kunt u gedurende het traject consulten afnemen bij Cure4Life Emmen. Ook kunt u – na het behalen van uw streefgewicht- tegen meerprijs een stabilisatie programma en richtlijnen voor de toekomst aanvragen.

* Gaat u het Cure4Life programma volgen? Dan dient u ten minste 1 consult af te nemen. Dit consult is bedoeld voor uitlevering van uw persoonlijke programma en de daarbij behorende uitleg en adviezen. Kosten voor dit consult: €70,-.

Extra modules

U heeft de mogelijkheid om uit de volgende extra modules te kiezen:

Los consult (30 minuten): €35,- (incl. BTW)

Los consult (60 minuten): €70,- (incl. BTW)

Los consult ‘slaapcoaching’ (60 minuten): €70,-(incl. BTW)

Los consult ‘overgang en voeding’ (60 minuten): €70,-(incl. BTW)

Los consult ‘leefstijl en voeding’ (60 minuten): €70,-(incl. BTW)

Los consult ‘ontstressen en voeding’ (60 minuten): €70,-(incl. BTW)

Strippenkaart (5 consulten à 30 minuten): €165,- (incl. BTW)

Stabilisatieprogramma en richtlijnen voor de toekomst: €99,- (incl. BTW)

Intake bij Cure4Life Emmen

Wat heb ik aan een intake?

Tijdens de intake neemt Edith uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast bespreekt zij de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie. Ook vertelt Edith u hoe het Cure4Life programma werkt en wat dit voor u betekent.

Ook wordt er tijdens de intake bepaald of u in aanmerking komt voor deelname het onderzoekstraject bij Cure4Life Emmen.

Kosten van een intake

Een intake bij Cure4Life Emmen kost normaliter €75,-, maar nu vragen wij hier slechts €35,- voor. Tijdens de intake gaan wij uw persoonlijke situatie bespreken en daarnaast gaan we u ook wegen, uw bloeddruk checken en uw vetpercentages bepalen. Op basis van deze gezondheidscheck weet u direct hoe u ervoor staat.

Gaat u deelnemen aan het onderzoekstraject? Dan hoeft u de kosten van de intake niet te betalen! *

Contactgegevens Cure4Life Emmen

Telefoonnummer:
06 – 239 998 10

E-mail:
evbijleveld@cure4life.nl

Cure4Life Emmen
Boermarkeweg 50-G
7824 AA Emmen

* Indien u na ondertekening van de deelnameovereenkomst uw deelname annuleert, zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Deze annuleringskosten bedragen €100,-. Het is niet mogelijk uw deelname te annuleren nadat uw aanvraag intern verzonden is naar het medisch team van Cure4Life. In dit geval is er geen recht op teruggave.

Voor het maken van een afspraak hebben we de volgende gegevens nodig:

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.