Gezonde werknemers zijn blije werknemers en dat begint bij een gezond gewicht

Wat kan Cure4Life betekenen voor jouw werknemers?

Het Cure4Life programma is een medisch verantwoord voedingsprogramma, dat jouw werknemers helpt om gezond en verantwoord af te vallen en daarmee ook gezondheidsklachten te verminderen. De basis van het succesvolle programma is een op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt het lichaam weer in balans.

Hoe pakt Cure4Life het aan?

De Cure4Life methode is een gedegen, solide methode die al vele duizenden mensen heeft geholpen naar een gezond gewicht. Vaak gaat dat gepaard met de afname van gezondheidsklachten, een aspect wat (te) vaak onderbelicht blijft.

Hoe dit precies werkt? Men doorloopt bij Cure4Life 5 fases, van intake tot consolidatie. Dankzij deze goed doordachte methode is het mogelijk om op een verantwoorde manier een nieuwe, gezonde leefstijl aan te leren en tegelijkertijd een gezond gewicht te behalen.

Cliënten ontvangen een gepersonaliseerd programma op basis van hun persoonlijke situatie. Tijdens fase 1 analyseren we iemands persoonlijke situatie en onderzoeken we de mogelijke oorzaken van overgewicht. Dit doen we op basis van een uitgebreide anamnese en speeksel- en bloedonderzoek. Wij kijken altijd naar iemands specifieke situatie, daarom ontvang onze cliënten tijdens het programma ook leefstijladviezen die speciaal voor hen zijn geschreven. Helemaal op maat dus.

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

Van intake tot consolidatie

Fase 1

Fase 1

Intake en analyse

We bespreken de specifieke oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht met je werknemer. Ook vertellen we hem of haar meer over hoe Cure4Life werkt en wat dat voor hem of haar betekent.

Fase 2

Fase 2

Voorbereidend programma

Voordat iemand begint met het persoonlijke voedingsprogramma, bereiden wij het lichaam voor. Met het zogeheten voorbereidend programma wordt langzaam het gebruik van onder andere (ongezonde) vetten en suikers afgebouwd.

Fase 3

Fase 3

Persoonlijk voedingsprogramma

Tijdens deze fase treedt het meeste gewichtsverlies op. Je werknemer heeft regelmatig contact met zijn of haar persoonlijke coach. Het proces van gewichtsverlies wordt nauwkeurig gevolgd en hij of zij wordt begeleid naar een gezondere en voor hem of haar haalbare leefstijl.

Fase 3

Fase 3

Persoonlijke leefstijladviezen

De persoonlijke leefstijladviezen zijn een belangrijk onderdeel van Cure4Life. Tijdens de ‘Intake en analyse’ zijn mogelijk zaken naar voren gekomen die specifieke aandacht vragen. In het persoonlijk leefstijl advies wordt hier aandacht aan geschonken.

Fase 2, 3, 4 en 5

Controle- en coachingsconsulten

Tijdens het traject heeft je werknemer regelmatig contact met zijn of haar persoonlijke coach. Want een gezonde, nieuwe leefstijl behaal je niet zomaar. Dit proces vereist persoonlijk contact. Zo krijgt iedereen de exclusieve aandacht die hij of zij verdient.

Fase 2, 3 en 4

Uitgebreid receptenboek

Iedere Cure4Life cliënt ontvangt een uitgebreid receptenboek met recepten die met zorg zijn samengesteld. Je bepaalt dus zelf wat je eet op een dag. Het is namelijk goed om bewust bezig te zijn met het bereiden van je voeding en het eten daarvan. Daardoor geniet je nog meer van je maaltijden!

Fase 4

Fase 4

Stabilisatie

Tijdens het persoonlijke stabilisatieprogramma introduceert de Cure4Life coach andere voeding om het lichaam de kans te geven zich aan te passen. Het lichaam wordt ‘getraind’ om ‘normale voeding’ goed te verwerken. Het effect hiervan is dat een ieder zijn of haar streefgewicht kan behalen én behouden.

Fase 5

Fase 5

Consolidatie

Na het behalen van het streefgewicht, bespreekt de Cure4Life coach de richtlijnen voor de toekomst. Je werknemer krijgt advies over voeding en het vasthouden van een gezonde en voor hem of haar haalbare levensstijl. Deze richtlijnen hebben maar één doel: een blijvend resultaat.

beeldmerk-wit-rond

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Cure4Life heeft een actief consulentennetwerk verspreid door heel Nederland. Jouw werknemers kunnen daarom snel terecht bij een consulent bij hen in de buurt.

Samen met de Cure4Life consulent bereiken zij snel en verantwoord hun streefgewicht. Daarnaast worden ze begeleid naar een nieuwe en voor hen haalbare levensstijl.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over wat Cure4Life voor jou en je werknemers kan betekenen. Vul in dat geval – geheel vrijblijvend – het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op op de mogelijkheden te bespreken.

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life