Cure4Life Zutphen

Hermien Renting | Anna de Waallaan 3, 7207 GV Zutphen | 06 – 108 436 51

Cure4Life Zutphen

Cure4Life Zutphen

Hermien Renting, consulente bij Cure4Life Zutphen: “Als gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en verpleegkundige wil ik u graag gaan begeleiden naar een vitale leefstijl met en dankzij het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life.

Ik heb lang in de gezondheidszorg gewerkt als verpleegkundige en in een opleidingsfunctie (ziekenhuis, verpleeghuis en thuiszorg). Mijn verpleegkundige ervaringen neem ik mee in mijn praktijk en deze sluiten goed aan bij de Cure4Life aanpak. Mijn belangstelling voor voeding en leefstijl zijn ondersteund met de nodige opleidingen op dit gebied.

Ik wil u stimuleren, motiveren en ondersteunen en tegelijk de nodige kennis over voeding bijbrengen. Dit om u in staat te stellen (weer) de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl. En uw conditie en vitaliteit te verbeteren.”

Hermien Renting - Cure4Life Zutphen
Hermien Renting - Cure4Life Zutphen

"Voorkomen is beter dan genezen!"

Hermien Renting (Cure4Life Zutphen)

Gezond afvallen in Zutphen

Ervaar en ontdek hoe natuurlijke voeding en verandering van leefstijl gezondheidsproblemen kunnen verminderen of voorkomen. Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Zutphen.

Tijdens het gratis consult neemt Hermien uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

De praktijk is gevestigd aan de Anna de Waallaan 3 in Zutphen. U kunt gratis parkeren in de straat. Komt u liever met openbaar vervoer? Er is een bushalte op ongeveer 500 meter afstand (halte Jo Spierlaan).

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 108 436 51

E-mail:
hrenting@cure4life.nl

Cure4Life Zutphen
Anna de Waallaan 3
7207 GV Zutphen

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.