Cure4Life Zutphen

Hermien Renting | Anna de Waallaan 3, 7207 GV Zutphen | hrenting@cure4life.nl

Cure4Life Zutphen

Cure4Life Zutphen

Hermien Renting, consulente bij Cure4Life Zutphen: “Als voedingsdeskundige, verpleegkundige en leefstijlcoach wil ik u graag gaan begeleiden naar een gezonde leefstijl met en dankzij het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life.

Ik werk al jaren in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige en later als opleider. Mijn ervaring en kennis van de gevolgde opleidingen op het gebied van voeding, stresscounseling en leefstijl neem ik mee in mijn praktijk.

Ik ben erg enthousiast over het Cure4Life programma en de positieve resultaten die ik regelmatig in mijn praktijk zie.

Tijdens het volgen van het programma kijk ik samen met de client naar wat de client nodig heeft aan kennis over voeding- en leefstijl en we zoeken samen naar oplossingen, zodat de client zelf (gedrags-)verandering kan aanbrengen.

Hermien Renting - Cure4Life Zutphen

Hermien Renting
Cure4Life Zutphen

Voedingsdeskundige
Verpleegkundige
Leefstijlcoach

"Voorkomen is beter dan genezen!"

Hermien Renting (Cure4Life Zutphen)

Gezond afvallen in Zutphen

Ervaar en ontdek hoe natuurlijke voeding en verandering van leefstijl gezondheidsproblemen kunnen verminderen of voorkomen. Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Zutphen.

Tijdens het gratis consult neemt Hermien uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

De praktijk is gevestigd aan de Anna de Waallaan 3 in Zutphen. U kunt gratis parkeren in de straat. Komt u liever met openbaar vervoer? Er is een bushalte op ongeveer 500 meter afstand (halte Jo Spierlaan).

Neem contact op

E-mail:
hrenting@cure4life.nl

Cure4Life Zutphen
Anna de Waallaan 3
7207 GV Zutphen

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.