Cure4Life Veendam

Louise Hoekzema | Brilduiker 22, 9648 DT Wildervank | 06 – 830 456 53

Cure4Life Veendam

Cure4Life Veendam

Louise Hoekzema: “Als gediplomeerd gewichtsconsulent is het mijn passie om mensen te helpen en hen te zien groeien in hun kracht. Achter het overgewicht schuilt vaak een diepere laag. Het is belangrijk om dit ook mee te nemen in het proces om een gedragsverandering teweeg te kunnen brengen.

Wie het programma van Cure4Life correct volgt kan een gewichtsverlies verwachten van 5 tot 8 kilo per maand, en zonder hongergevoel. Mensen voelen zich fitter, energieker en zitten lekkerder in hun vel.

Daarbij heeft het programma ook een hele positieve invloed op gerelateerde gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2, maag- en darmklachten en ademhalingsproblemen.”

Louise Hoekzema - Cure4Life Veendam
Louise Hoekzema - Cure4Life Veendam

Louise Hoekzema
Cure4Life Veendam

Gewichtsconsulent

“Niets smaakt zo goed als regie op je eetgedrag”

Louise Hoekzema (Cure4Life Veendam)

Gezond afvallen in Veendam

Mijn praktijk is gevestigd in Veendam. Ik heb een praktijk aan huis. Er is genoeg ruimte om te parkeren. Tevens zijn er afspraken mogelijk in Groningen. Hier beschik ik over een ruimte bij een schoonheidssalon in. Woont u in de regio Veendam en wilt u afvallen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend consult bij Cure4Life Veendam.

Wilt u meer weten over het Cure4Life programma? Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken, niet de symptomen!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 830 456 53

E-mail:
lhoekzema@cure4life.nl

Cure4Life Veendam
Brilduiker 22
9648 DT Wildervank

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life