Cure4Life Utrecht

Cindy Paudyal | Tweede Oosterparklaan 157, 3544 AP Utrecht | 06 – 182 147 21

Cure4Life Utrecht

Cure4Life Utrecht

Cindy Paudyal, gediplomeerd natuurgeneeskundige en Cure4Life consulente in Utrecht: “Tijdens een bijeenkomst kwam ik in aanraking met Cure4life en mijn interesse was direct gewekt.

Wat mij zo aanspreekt in Cure4life is dat het individu als uitgangspunt genomen wordt. Ik geloof in een persoonlijk voedingsprogramma afgestemd op de specifieke gezondheidssituatie waarmee de oorzaak van overgewicht wordt aangepakt!

Uiteraard is goede begeleiding en coaching tijdens het traject zeer belangrijk. Daar zet ik mij graag voor in! Ik vind het consulentschap van Cure4Life een mooie aanvulling op mijn natuurgeneeskundige praktijk (www.praktijkpure.nl).

Vanuit mijn professie kan ik mensen extra ondersteuning bieden door bijvoorbeeld de inzet van bachbloesems, kruidentincturen of lichaamsgerichte behandelingen.”

Cindy Paudyal
Cure4Life Utrecht

Natuurgeneeskundige

“Ieder mens is uniek. Zowel de manier waarop men klachten heeft, als de manier waarop iemand gewicht verliest en gezonder/vitaler wordt!”

Cindy Paudyal (Cure4Life Utrecht)

Gezond afvallen in Utrecht

Ik ben actief in de regio Utrecht (stad). Mijn praktijk is gevestigd in de wijk Leidsche Rijn aan de Tweede Oosterparklaan 157. U bent van harte welkom voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In een persoonlijk gesprek vertelt Cindy u meer over wat Cure4Life voor u kan betekenen. U bent van harte welkom bij Cure4Life Utrecht!

Mogelijkheden tot vergoeding
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP, waardoor u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 182 147 21

E-mail:
cpaudyal@cure4life.nl

Cure4Life Utrecht
Tweede Oosterparklaan 157
3544 AP Utrecht

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen jou voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life