Cure4Life Utrecht

Cindy Paudyal | Tweede Oosterparklaan 157, 3544 AP Utrecht | 06 – 102 088 12

Cure4Life Utrecht

Cure4Life Utrecht

Cindy Paudyal, gediplomeerd natuurgeneeskundige en Cure4Life consulente in Utrecht: “Tijdens een bijeenkomst kwam ik in aanraking met Cure4life en mijn interesse was direct gewekt. Wat mij zo aanspreekt in Cure4life is dat het individu als uitgangspunt genomen wordt. Ik geloof in een persoonlijk voedingsprogramma afgestemd op de specifieke gezondheidssituatie waarmee de oorzaak van overgewicht wordt aangepakt!

Uiteraard is goede begeleiding en coaching tijdens het traject zeer belangrijk. Daar zet ik mij graag voor in! Ik vind het consulentschap van Cure4Life een mooie aanvulling op mijn natuurgeneeskundige praktijk (www.praktijkpure.nl). Vanuit mijn professie kan ik mensen extra ondersteuning bieden door bijvoorbeeld de inzet van bachbloesems, kruidentincturen of lichaamsgerichte behandelingen.

“Ieder mens is uniek. Zowel de manier waarop men klachten heeft, als de manier waarop iemand gewicht verliest en gezonder/vitaler wordt!”

Cindy Paudyal (Cure4Life Utrecht)

Gezond afvallen in Utrecht

Ik ben actief in Utrecht. Mijn praktijk is gevestigd in de wijk Leidsche Rijn. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP, waardoor u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

U bent van harte welkom voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken dan samen of het programma bij u past.

Tot ziens bij Cure4life Utrecht!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 182 147 21

E-mail:
cpaudyal@cure4life.nl

Cure4Life Utrecht
Tweede Oosterparklaan 157
3544 AP Utrecht

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen jou voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.