Cure4Life Terneuzen

Jacqueline de Reu-Lippens | Schuttershofweg 2M, 4538 AA Terneuzen | 06 – 128 421 36

Cure4Life Terneuzen

Cure4Life Terneuzen

Jacqueline de Reu, consulente van Cure4Life Terneuzen: “Ik ben al jaren geïnteresseerd in voeding; wat doet voeding met je lichaam en wat doet je lichaam met voeding. In 2017 heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gevolgd. Dit heeft mij alleen maar enthousiaster gemaakt.

In 2018 kennis gemaakt met Cure4Life. Wat mij aansprak was het unieke concept: de oorzaken van overgewicht aanpakken. En het medische team dat de persoonlijke programma’s schrijft en dient als vraagbaak voor de consulenten. In februari 2019 ben ik gestart als Cure4Life consulente.

Om mij verder te bekwamen en me te kunnen aansluiten bij een beroepsorganisatie, ben ik toen de studieboeken in gedoken. In december 2019 ben ik geslaagd voor mijn Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis. Sinds februari 2020 ben ik aangesloten bij de BATC.

Hoe gaan wij te werk?
Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek neem ik uitgebreid de tijd om samen met u uw persoonlijke situatie te bekijken. Verder krijgt u uitleg over de oorzaken en het ontstaan van overgewicht.

Als u besluit het programma te gaan volgen, dan gaat ons medisch team aan de slag om een persoonlijk programma voor u te schrijven. Wij werken niet met dieetpillen of shakes, maar met pure, eerlijke en onbewerkte voeding.

Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de laatste nacontrole ben ik uw stok achter de deur. Ik begeleid u naar een nieuwe leefstijl met een blijvend resultaat. U bent van harte welkom!

Jacqueline de Reu - Lippens - Cure4Life Terneuzen

Jacqueline de Reu
Cure4Life Terneuzen

"Aanvaard wat je niet veranderen kan, maar verander wat je niet aanvaarden kan."

Jacqueline de Reu-Lippens – Cure4Life Terneuzen

Afvallen in Terneuzen

Cure4Life pakt de oorzaken van uw overgewicht aan, met blijvend resultaat.

U vindt mijn praktijk in het kantoorgebouw Schuttershofweg 2M te Terneuzen. Er is ruime parkeermogelijkheid in de nabije omgeving.

Heeft u genoeg van de overtollige kilo’s en/of gezondheidsklachten? Meld u zich geheel vrijblijvend aan voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. Ik help u graag.

Mogelijkheden voor vergoeding

Ik ben aangesloten bij de BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen.

U raadpleegt hiervoor uw polis of website van de BATC. U kunt de hoogte van de vergoeding bekijken door mijn AGB code te gebruiken: 9010 8323.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 128 421 36

E-mail: 
jdreu@cure4life.nl

Cure4Life Terneuzen
Schuttershofweg 2M
4538 AA Terneuzen

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life