Cure4Life Stiens

Hilda Herder | Pyter Jurjensstrjitte 10, 9051 BS Stiens | 06 – 225 524 07

Cure4Life Stiens

Cure4Life Stiens

“Ik ben Hilda Herder en ik heb 16 jaar lang mijn eigen sportschool gehad in Stiens. Deze heb ik in juli 2019 verkocht, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

Ik ben al jaren gewichtsconsulente en personal trainer. Gedurende de 16 jaar dat ik mijn eigen sportschool had, heb ik veel mensen naar een gezond gewicht en een gezond lichaam mogen begeleiden. Dit gaf mij energie en daarom wilde ik – na de verkoop van mijn sportschool – zeker actief blijven op het gebied van gezondheid, afslanken en bewegen.

Vandaar dat ik mij heb aangesloten bij Cure4Life. Het feit dat het programma van Cure4Life medisch onderbouwd is, is in mijn ogen een groot pluspunt.

Wat mij het meeste aanspreekt is dat er op basis van een uitgebreide bloed- en urineonderzoek en speekseltest een gepersonaliseerd voedingsprogramma geschreven wordt. Er wordt gekeken naar de oorzaken van overgewicht, niet naar de symptomen!

Ik nodig u van harte uit om u aan te melden voor een vrijblijvend informatief kennismakingsgesprek in mijn praktijk. Graag vertel ik u meer over de werkwijze van Cure4Life en wat dit voor u kan betekenen.

Van harte welkom!”

Hilda Herder - Cure4Life Stiens

Hilda Herder
Cure4Life Stiens

Gewichtsconsulent en personal trainer

"Als je het kan dromen, kan je het doen!"

Hilda Herder (Cure4Life Stiens)

Gezond afvallen in Stiens

Cure4life Stiens is gevestigd in gezondheidscentrum “Hart van Stiens”.

Het gezondheidscentrum is gelegen midden in het centrum van Stiens, naast de Jumbo en de Aldi. U vindt hier voldoende gratis parkeerruimte.

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Hierdoor heeft u mogelijk recht op een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Controleer hiervoor uw polisvoorwaarden.

Aangesloten bij de BGN

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 225 524 07

E-mail:
hherder@cure4life.nl

Cure4Life Stiens
Pyter Jurjensstrjitte 10
9051 BS Stiens

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen jou voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life