Cure4Life Sittard-Geleen

Chantal Leeuwenburg | Kummenaedestraat 15, 6165 BS Geleen | 06 – 504 858 53

Cure4Life Sittard-Geleen

Cure4Life Sittard-Geleen

Chantal Leeuwenburg, consulente bij Cure4Life Sittard-Geleen: “Ik ben werkzaam als Medisch pedicure en Natuurgeneeskundig therapeut. Door mijn opleiding Natuurgeneeskunde is gezondheid mijn passie geworden. Vanuit mijn passie wil ik u graag begeleiden en helpen met gezond afvallen. Dit doen we met een op maat gemaakt voedingsprogramma om weer terug in balans te komen.”

Een veelvoorkomende oorzaak van overgewicht is namelijk een disbalans in de hormonen. Wanneer uw hormonen niet in balans zijn, ontstaat er een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet.

Dankzij het Cure4Life voedingsprogramma herstellen wij dus de balans in uw lichaam. Dit doen we door de oorzaak of oorzaken van uw overgewicht aan te pakken. U gaat gezond afvallen dankzij een persoonlijk, op maat geschreven, programma. U eet normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Wij maken geen gebruik van dieetpillen of shakes!

Gezond afvallen bij Chantal in Sittard-Geleen
Chantal Leeuwenburg - Cure4Life Sittard-Geleen

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

Chantal Leeuwenburg (Cure4Life Sittard-Geleen)

Gezond afvallen in Sittard-Geleen

Wilt u graag  aan de slag met uw voeding, gewicht en gezondheid? En heeft u hulp nodig bij die verandering? Meld u dan aan voor een gratis en vrijblijvend 1e consult.

Tijdens dit consult neemt Chantal uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast krijgt u informatie over het programma van Cure4Life en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Dit consult vindt plaats in de praktijk van de consulent. Cure4Life is dus geen online programma. Persoonlijke begeleiding is erg belangrijk tijdens het traject. De consulent is de stok achter de deur. Chantal vertelt u hier graag meer over.

Cure4Life Sittard-Geleen is gevestigd in het centrum van Geleen. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast beschikt de praktijk over een wachtruimte. U bent van harte welkom bij Cure4Life Sittard-Geleen!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 504 858 53

E-mail:
cleeuwenburg@cure4life.nl

Cure4Life Sittard-Geleen
Kummenaedestraat 15
6165 BS Geleen

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.