Cure4Life Sint-Michielsgestel

Cindy Wesselink | Van Wittemstraat 7, 5271 HT Sint Michielsgestel | 06 – 114 337 59

Cure4Life Sint Michielsgestel

Cure4Life Sint-Michielsgestel

Cindy Wesselink, consulente bij Cure4Life Sint-Michielsgestel: “Sinds 2003 ben ik als voedingscoach en personal trainer actief op het gebied van voeding, gezondheid en beweging. In mijn praktijk help ik mensen om een gezond gewicht en een gezonde levensstijl te krijgen en te behouden.

Overgewicht is niet enkel een kwestie van teveel eten of te weinig bewegen. Er spelen veel meer factoren mee, zoals hormonen, medicatie en leefpatroon. Ieder mens is uniek en elk lichaam vraagt om een unieke aanpak.

Bij Cure4Life pakken we de oorzaken van overgewicht aan en niet de symptomen, waardoor lichaam en gewicht blijvend in balans komen. Dit doen we puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale dieetpillen te slikken. We geven u een oplossing op maat.”

Gezond afvallen in Sint-Michielsgestel
Cindy Wesselink - Cure4Life Sint-Michielsgestel

"Ieder mens is uniek en elk lichaam vraagt om een unieke aanpak."

Cindy Wesselink (Cure4Life Sint-Michielsgestel)

Gezond afvallen in Sint-Michielsgestel

Hebt u genoeg van het eindeloos diëten en het jojo-effect en wilt u op een gezonde manier afvallen met een blijvend resultaat? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij Cure4Life Sint-Michielsgestel.

Tijdens dit gesprek neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken en krijgt u uitleg over het Cure4Life programma en wat dit voor u kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN waardoor u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Mijn praktijk is gevestigd aan huis. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast heb ik een tweede praktijk in ‘s-Hertogenbosch.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 114 337 59

E-mail:
cwesselink@cure4life.nl

Cure4Life Sint-Michielsgestel
Van Wittemstraat 7
5271 HT Sint-Michielsgestel

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.