Cure4Life Sint-Michielsgestel

Cindy Wesselink | Van Wittemstraat 7, 5271 HT Sint Michielsgestel | 06 – 114 337 59

Cure4Life Sint Michielsgestel

Cure4Life Sint-Michielsgestel

Cindy Wesselink, consulente bij Cure4Life Sint-Michielsgestel: “Sinds 2003 ben ik als voedingscoach en personal trainer actief op het gebied van voeding, gezondheid en beweging. In mijn praktijk help ik mensen om een gezond gewicht en een gezonde levensstijl te krijgen en te behouden.

Overgewicht is niet enkel een kwestie van teveel eten of te weinig bewegen. Er spelen veel meer factoren mee, zoals hormonen, medicatie en leefpatroon. Ieder mens is uniek en elk lichaam vraagt om een unieke aanpak.

Bij Cure4Life pakken we de oorzaken van overgewicht aan en niet de symptomen, waardoor lichaam en gewicht blijvend in balans komen. Dit doen we puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale dieetpillen te slikken. We geven u een oplossing op maat.”


Mededeling met betrekking tot het coronavirus

Vanwege de crisismaatregelen zijn er in de praktijk in Sint Michielsgestel voorlopig geen fysieke afspraken mogelijk. Deze afspraken zullen voorlopig in Den Bosch plaatsvinden.

Gezond afvallen in Sint-Michielsgestel

Cindy Wesselink
Cure4Life Sint Michielsgestel
Cure4Life Den Bosch

Voedingscoach
Personal trainer

"Ieder mens is uniek en elk lichaam vraagt om een unieke aanpak."

Cindy Wesselink (Cure4Life Sint-Michielsgestel)

Gezond afvallen in Sint-Michielsgestel

Hebt u genoeg van het eindeloos diëten en het jojo-effect en wilt u op een gezonde manier afvallen met een blijvend resultaat? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij Cure4Life Sint-Michielsgestel.

Tijdens dit gesprek neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken en krijgt u uitleg over het Cure4Life programma en wat dit voor u kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN waardoor u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Mijn praktijk is gevestigd aan huis. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast heb ik een tweede praktijk in ‘s-Hertogenbosch.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 114 337 59

E-mail:
cwesselink@cure4life.nl

Cure4Life Sint-Michielsgestel
Van Wittemstraat 7
5271 HT Sint-Michielsgestel

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.