Cure4Life Rotterdam

Jolanda van der Velden | 06 – 387 034 27

Cure4Life Rotterdam

Cure4Life Rotterdam

Jolanda van der Velden, consulente bij Cure4Life Rotterdam: “Ik ben leefstijlcoach op het gebied van de drie pijlers gewicht, stress en hormonen. Wanneer er op één van deze gebieden iets verstoort raakt, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toename in gewicht, aanhoudende vermoeidheid, huiduitslag, een verstoord microbioom (ook wel darmflora genoemd) en nog zoveel meer klachten.

Deze klachten ontstaan vaak zonder er zelf een aanwijsbare oorzaak aan te koppelen. Toch zijn er dan in het lichaam al enige tijd processen aan de gang die deze disbalansen veroorzaken, waardoor dit soort klachten zich uiten. De oorzaak zit hem meestal in de huidige leefstijl.

Ik ben van mening dat de werkwijze van Cure4Life juist hierin het verschil voor u kan maken. Aan de hand van de uitkomsten van de bloedtest, de test van de ochtendurine en de speekseltest wordt door ons medisch adviesteam een uniek voedingsprogramma geschreven dat alleen op uw lichamelijke situatie van toepassing is. Juist daarin ligt volgens mij onze kracht en dat is ook mijn motivatie waarom ik mij bij Cure4Life heb aangesloten.

Mijn passie om klanten te begeleiden in dit proces komt voort uit het feit dat ik hen gedurende het begeleidingstraject zie opbloeien. Een gezond gewicht, meer energie, een gezonde stralende huid, weer lekker in je vel, zomaar wat positieve gevolgen van het veranderen van de leefstijl!”

Gezond afvallen in Rotterdam
Jolanda van der Velden - Cure4Life Rotterdam

"Uw hormonen weer in balans? Uw leefstijl maakt het verschil!"

Jolanda van der Velden (Cure4Life Rotterdam)

Gezond afvallen in Rotterdam

Het voedingsprogramma van Cure4Life pakt de oorzaken van overgewicht aan, niet de symptomen. Uw persoonlijke situatie wordt geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een programma op maat geschreven.

Geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie? Maak dan gebruik van een gratis consult. Tijdens het gratis consult neemt Jolanda uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie en mogelijke oorzaken van overgewicht in kaart te brengen. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Lid van BGN

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 387 034 27

E-mail:
jvdvelden@cure4life.nl

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.