Cure4Life Roosendaal

Carola van Wijk | Dilleberg 28, 4708 DL Roosendaal | 06 – 419 559 63

Cure4Life Roosendaal

Cure4Life Roosendaal

Carola van Wijk van Cure4Life Roosendaal: “Cure4Life is begin 2015 op mijn pad gekomen tijdens mijn zoektocht naar mijn passie: ‘Mensen coachen en adviseren bij het vinden van evenwicht’.

In mijn praktijk begeleid ik mensen die toe zijn aan een definitieve verandering in gewicht. Dit brengt je dichter bij wie je werkelijk bent, waardoor je meer geluk en voldoening terug krijgt in je leven!”

Cure4Life biedt een totaalpakket waarbij je een nieuwe levens- en voedingsstijl ontdekt samen met de coach. Cure4Life is een persoonlijk voedingsprogramma. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. Snel en verantwoord afvallen door gezonde voeding.

Gezond afvallen bij Carola van Wijk in Roosendaal
Carola van Wijk - Cure4Life Roosendaal

“Een goede gezondheid gaat gepaard met een gezond gewicht, daar gaan we voor. Stap voor stap, positief en doelgericht!”

Carola van Wijk (Cure4Life Roosendaal)

Gezond afvallen in Roosendaal

Mijn visie is holistisch, wat wil zeggen, dat een mens meer is dan een lichaam. Factoren als onze gedachten en emoties spelen een belangrijke rol bij onze gezondheid.

Met het voedingsprogramma van Cure4Life, is een gezond gewicht een blijvend resultaat, omdat we voor ieder mens een uniek programma maken. Daarbij krijgt u de coaching, die u nodig heeft.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging. Hierdoor is het mogelijk om Cure4Life aan te bieden middels vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op. Tijdens een gratis eerste consult bespreken we de mogelijkheden voor u.

Lid van BGN

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 419 559 63

E-mail:
cvwijk@cure4life.nl

Cure4Life Roosendaal
Dilleberg 28
4708 DL Roosendaal

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.