Cure4Life Rijssen

Gerrita Rijnders | Ambachtsstraat 5, 7461 TP Rijssen | 06 – 247 110 35

Cure4Life Rijssen

Cure4Life Rijssen

Gerrita Rijnders, consulente van Cure4Life Rijssen: “Mijn naam is Gerrita Rijnders, werkzaam als natuurvoedingsdeskundige. In mijn praktijk help ik mensen de oorzaak te vinden van hun vaak al jarenlange chronische klachten. Door middel van de bodyscan stel ik vast welke disbalansen er zijn.

Met het veranderen van voeding, aanvullende suppletie en behandeling op celniveau bereiken we vaak prachtige resultaten. Als Cure4Life consulente ben ik zeer enthousiast over de gedegen aanpak die het adviesteam van Cure4life toepast. Bij Cure4Life gaan we namelijk niet voor een tijdelijke oplossing, maar voor een blijvend resultaat. Door je leefstijl aan te passen kun je blijvend op je gewenste gewicht blijven… hoe mooi is dat?

In mijn praktijk kom ik veelal cliënten tegen die graag af willen vallen maar bij wie het niet lukt, de oorzaak is meestal een hormonale disbalans. Cliënten hebben vaak al een jarenlange geschiedenis van afvallen en weer aankomen achter de rug, het ene na het andere dieet geprobeerd. In eerste instantie mét resultaat maar na verloop van tijd lijken de kwijt geraakte kilo’s er weer dubbel en dwars aan te zitten. Dit is natuurlijk niet bevorderend voor je motivatie en voor je zelfbeeld.

Als gezondheidscoach draag ik heel graag mijn steentje bij om u eindelijk op een blijvend streefgewicht te laten komen. Samen staan we sterk!”

Gerrita Rijnders - Cure4Life Rijssen

Gerrita Rijnders
Cure4Life Rijssen

Natuurvoedingsdeskundige

"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!"

Gerrita Rijnders (Cure4Life Rijssen)

Gezond afvallen in Rijssen

Wilt u op een gezonde manier afvallen, een gezond gewicht bereiken en u weer gelukkig voelen in uw lijf? U bent van harte welkom in mijn praktijk in Rijssen. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn praktijk is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Van harte welkom!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 247 110 35

E-mail:
grijnders@cure4life.nl

Cure4Life Rijssen
Ambachtsstraat 5
7461 TP Rijssen

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life