Cure4Life Reeuwijk

Bianca Kessels | Leeghwaterstraat 3-02, 2811 DT Reeuwijk | 06 – 124 430 61

Cure4Life Reeuwijk

Cure4Life Reeuwijk

Bianca Kessels van Cure4Life Reeuwijk: “Als gediplomeerd gewichtsconsulent coach ik u graag naar een gezond lichaam met een blijvend gezond gewicht. Veel gezondheidsproblemen zijn het gevolg van een verstoorde hormoonbalans. Geen enkel dieet of afvalprogramma houdt voldoende rekening met dit belangrijke inzicht. Bij Cure4Life wordt er wel rekening gehouden met uw hormonen!

De aanpak van Cure4Life is dan ook gericht op de aanpak van de oorzaken van overgewicht. De belangrijkste oorzaak van overgewicht is, volgens ons, een disbalans in de hormonen. Dankzij het voedingsprogramma van Cure4Life gaan we juist die balans weer herstellen!”

Bianca - Cure4Life Reeuwijk

Bianca Kessels
Cure4Life Reeuwijk

“Nu investeren in uw gezondheid is een investering voor heel uw leven! Invest in your health.”

Bianca Kessels (Cure4Life Reeuwijk)

Gezond afvallen in Reeuwijk

U kunt altijd bij mij terecht om een afspraak te maken, ook ’s avonds en indien gewenst ook in het weekend.

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten waardoor u wellicht in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Vergoeding vindt plaats vanuit de aanvullende polis.

Wilt u graag meer informatie over Cure4Life en/of weten wat het programma van Cure4Life voor u kan betekenen? Vraag dan een 1e gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we uw persoonlijke situatie en bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Dit is geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummers:
06 – 124 430 61

E-mail:
bkessels@cure4life.nl

Cure4Life Reeuwijk
Leeghwaterstraat 3-02
2811 DT Reeuwijk

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.