Cure4Life Putten

Ditsie Laseur | Harderwijkerstraat 75, 3881 EE Putten | 0341 – 35 41 12

Cure4Life Putten

Cure4Life Putten

Ditsie Laseur van Cure4Life Putten: “Ik begeleid u om op een gezonde, haalbare manier gewicht te verliezen en een blijvend goed voedingspatroon vast te houden.

Al meer dan 10 jaar ben ik als gediplomeerd verpleegkundige bezig met o.a. gezondheid en voeding in de natuurgeneeskundige praktijk in Putten. Hier ben ik ook consulente voor Cure4Life. Het Cure4Life programma is medisch onderbouwd, wordt voor een ieder op maat gemaakt en heeft als basis, normale gezonde voeding.

De begeleiding geeft mij voldoening en het is geweldig om te zien dat enkel al door verandering van voeding en leefstijl, veel gezondheidsklachten kunnen verdwijnen.”

Ditsie Laseur - Cure4Life Putten
Ditsie Laseur - Cure4Life Putten

“Ervaar het zelf: gezondheid is de basis van geluk!”

Ditsie Laseur (Cure4Life Putten)

Gezond afvallen in Putten

Wilt u graag  aan de slag met uw voeding, gewicht en gezondheid? En heeft u hulp nodig bij die verandering? Meld u dan aan voor een intake-gesprek.

Ditsie Laseur is sinds 2012 Cure4Life consulente en werkzaam bij MeCeBi in Putten.  Cure4Life Putten is dan ook gevestigd aan de Harderwijkerstraat 75, bij de praktijk voor biofysische geneeskunde ‘MeCeBi’.

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, dus er zijn mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten.

Neem contact op

Telefoonnummer:
0341 – 354 112

E-mail:
putten-barneveld@cure4life.nl

Cure4Life Putten
Harderwijkerstraat 75
3881 EE Putten

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.