Cure4Life Putten

Ditsie Laseur | Harderwijkerstraat 75, 3881 EE Putten | 0341 – 35 41 12

Cure4Life Putten

Cure4Life Putten

Ditsie Laseur van Cure4Life Putten: “Ik begeleid u om op een gezonde, haalbare manier gewicht te verliezen en een blijvend goed voedingspatroon vast te houden.

Al meer dan 10 jaar ben ik als gediplomeerd verpleegkundige bezig met o.a. gezondheid en voeding in de natuurgeneeskundige praktijk in Putten. Hier ben ik ook consulente voor Cure4Life. Het Cure4Life programma is medisch onderbouwd, wordt voor een ieder op maat gemaakt en heeft als basis, normale gezonde voeding.

De begeleiding geeft mij voldoening en het is geweldig om te zien dat enkel al door verandering van voeding en leefstijl, veel gezondheidsklachten kunnen verdwijnen.”

Cure4Life Putten

Anne-Marie, Ditsie en Mirjam
Het team van Cure4Life Putten

“Ervaar het zelf: gezondheid is de basis van geluk!”

Gezond afvallen in Putten

Wilt u graag  aan de slag met uw voeding, gewicht en gezondheid? En heeft u hulp nodig bij die verandering? Meld u dan aan voor een kennismakingsgesprek.

Ditsie Laseur is sinds 2012 Cure4Life consulente en werkzaam bij MeCeBi in Putten. Cure4Life Putten is dan ook gevestigd aan de Harderwijkerstraat 75, bij de praktijk voor biofysische geneeskunde ‘MeCeBi’.

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, dus er zijn mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten.

Neem contact op

Telefoonnummer:
0341 – 354 112

E-mail:
putten-barneveld@cure4life.nl

Cure4Life Putten
Harderwijkerstraat 75
3881 EE Putten

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life