Cure4Life Nijmegen

Hanny Poos | De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | 06 – 218 367 44

Cure4Life Nijmegen

Cure4Life Nijmegen

“Mijn naam is Hanny Poos en voor mij is POOSitief een manier van leven.  Mijn opleiding tot NEI-coach heeft ervoor gezorgd dat ik je met mijn coaching help om positief en tevreden met jezelf in het leven te staan. Je gewicht kan je belemmeren om je compleet en gezond te voelen. Ik ga ervan uit dat je lichaam alles in zich heeft om in alles gezond te zijn, dus ook met een goed passend gewicht.

Wat ik bied is kennis en coaching zodat je kunt werken aan een gezond gewicht wat bij je past en waarbij je je gezond voelt. Hierdoor kun jij de stap nemen om af te vallen en houd je het ook vol. Ik ben afgestudeerd als diëtist en de combinatie met mijn NEI-coach opleiding heeft mij doen besluiten om samen te werken met Cure4life.

Gezondheid komt van binnenuit. Door het bloed-, slijm- en urineonderzoek en de gezonde biologische voedingsprincipes wil ik je helpen jouw gezonde leven te starten. Ik nodig je van harte uit om kennis te komen maken zodat jij bereikt waar je naar op zoek bent. Een gezond gewicht in een POOSitief lichaam.”

Hanny Poos van Cure4Life Nijmegen

Hanny Poos
Cure4Life Nijmegen

"The sky is the limit!"

Hanny Poos (Cure4Life Nijmegen)

Gezond afvallen in Nijmegen

Cure4life Nijmegen is gevestigd bij het Cordium. Dit goed bereikbare centrum voor groei en ontwikkeling is gevestigd in de wijk Bottendaal. In deze prettige omgeving kunt u alles loslaten wat overtollig is.

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Nijmegen.

Tijdens het gratis consult neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 218 367 44

E-mail:
hpoos@cure4life.nl

Cure4Life Nijmegen
Cordium
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.