Cure4Life Middelharnis

Jolanda van der Velden | Voorstraat 15, 3241 EE Middelharnis | 06 – 387 034 27

Cure4Life Middelharnis

Cure4Life Middelharnis

Jolanda van der Velden, consulente bij Cure4Life Middelharnis: “Ik ben leefstijlcoach op het gebied van de drie pijlers gewicht, stress en hormonen. Wanneer er op één van deze gebieden iets verstoort raakt, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan toename in gewicht, aanhoudende vermoeidheid, huiduitslag, een verstoord microbioom (ook wel darmflora genoemd) en nog zoveel meer klachten.

Deze klachten ontstaan vaak zonder er zelf een aanwijsbare oorzaak aan te koppelen. Toch zijn er dan in het lichaam al enige tijd processen aan de gang die deze disbalansen veroorzaken, waardoor dit soort klachten zich uiten. De oorzaak zit hem meestal in de huidige leefstijl.

Ik ben van mening dat de werkwijze van Cure4Life juist hierin het verschil voor u kan maken. Aan de hand van de uitkomsten van de bloedtest, de test van de ochtendurine en de speekseltest wordt door ons medisch adviesteam een uniek voedingsprogramma geschreven dat alleen op uw lichamelijke situatie van toepassing is.

Juist daarin ligt volgens mij onze kracht en dat is ook mijn motivatie waarom ik mij bij Cure4Life heb aangesloten.

Mijn passie om klanten te begeleiden in dit proces komt voort uit het feit dat ik hen gedurende het begeleidingstraject zie opbloeien. Een gezond gewicht, meer energie, een gezonde stralende huid, weer lekker in je vel, zomaar wat positieve gevolgen van het veranderen van de leefstijl!”

Gezond afvallen in Middelharnis

Jolanda van der Velden
Cure4Life Middelharnis

Leefstijlcoach
Gewichtsconsulent
Stress-counselor

"Uw hormonen weer in balans? Uw leefstijl maakt het verschil!"

Jolanda van der Velden (Cure4Life Middelharnis)

Gezond afvallen in Middelharnis

Geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie? Maak dan gebruik van een gratis consult. In een persoonlijk gesprek vertelt Jolanda u meer over wat Cure4Life voor u kan betekenen. U bent van harte welkom!

Cure4Life Middelharnis is gevestigd in het monumentale pand van De Flakkeesche Drukkerij, een kantoorpand aan de Voorstraat 15 in het centrum van Middelharnis.

Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken en er is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. Om de hoofdingang te bereiken, loopt u vanuit de Voorstraat het poortje onderdoor die leidt naar de tuin waar de ingang zich bevindt.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 387 034 27

E-mail:
jvdvelden@cure4life.nl

Cure4Life Middelharnis
Voorstraat 15
3241 EE Middelharnis

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Succesverhaal Cure4Life

“Annelies is 61 jaar en zit volop in de overgang. Daarnaast is ze nog herstellende van een burn-out. Toch is zij zonder enige tegenslag maar liefst 25 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. We vroegen Annelies naar haar verhaal.” Lees het verhaal van Annelies…

Succesverhaal Cure4Life

“Sharon heeft het Cure4Life programma gevolgd bij Jolanda van der Velden van Cure4Life Middelharnis. Zij wilde zich weer fitter en gezonder voelen en is inmiddels 20 kilo afgevallen. Een prachtig resultaat, zij deelt in het kort hier haar verhaal.” Lees het verhaal van Sharon…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.